Četvrtak, 28 rujna, 2023
NaslovnicaVijestiKanye West proziva globalističku elitu: „George Soros, dođi i sastani se izravno...

Kanye West proziva globalističku elitu: „George Soros, dođi i sastani se izravno sa mnom!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Blacklisted

Kanye West ne prestaje s „provokacijama“ globalističke „elite“, a ovaj put se izravno obratio “židovskim medijima” i Georgeu Sorosu:

“Imam svoje pjesme, mogao bih jednostavno otići na Havaje i živjeti lijep život. To znači da me Bog pozvao da žrtvujem sve to da donesem istinu. To je ono što govorim, oni mi ne smanjuju ček. Slušaš ljude kojima židovski mediji smanjuju ček. George Soros, dođi i sastani se izravno sa mnom!”

Kanye West također tvrdi da su Židovi koji kontroliraju industriju zabave i medija kupili “crni glas”, ali nisu mogli kupiti njegov glas.

“Kupili su crnački glas, ali nisu mogli kupiti moj glas. Pa su me umjesto toga bacili na crnu listu, prijetili su ljudima da me ne intervjuiraju, prijetili su ljudima da se maknu od mene, zatvorili su mi stadione”, rekao je West.

Pred kraj svoje poruke, Kanye dodaje da, kako bismo se razvijali, moramo hodati naprijed, ali da nas “policija kontrole misli” tjera da “puzimo”. Na kraju kaže: “Prestali smo se razvijati. Moramo se boriti za slobodnu misao, reći kako se osjećamo i ponašati se prema tome. U Isusovo ime, Amen.”

Baš prošli tjedan, Kanye je otišao na Twitter i bio suspendiran zbog svojih zapaljivih primjedbi:

“Večeras sam malo pospan, ali kad se probudim, idem u smrtonosnu prevaru 3 O ŽIDOVIMA. Smiješno je što ja zapravo ne mogu biti antisemit jer su crnci zapravo i Židovi. Vi ste se poigravali sa mnom i pokušavali uhvatiti svakoga tko se protivi vašem planu.”

Od danas, West odbija pokoriti se globalističkoj eliti i nastavlja udvostručavati svoje komentare. Zbog toga više neće imati pristup društvenim mrežama.

Kao odgovor na zabranu društvenih medija, West je objavio da preuzima Parler, alternativnu platformu društvenih medija koju favoriziraju mnogi konzervativci zbog raširenog zabranjivanja u sjeni i problema s cenzurom na drugim platformama.

Parlerova matična tvrtka objavila je ugovor u ponedjeljak, izjavljujući da je West napravio “revolucionarni korak u medijskom prostoru slobode govora i više se nikada neće morati bojati da će biti uklonjen s društvenih medija.”

O čemu se ovdje zapravo radi, tek ćemo vidjeti…

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije