Srijeda, 29 studenoga, 2023
NaslovnicaVijestiKiosci mjenjačnica s tehnologijom prepoznavanja lica raspoređeni diljem Europe

Kiosci mjenjačnica s tehnologijom prepoznavanja lica raspoređeni diljem Europe

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Polako…

Kiosci za mjenjačnice koji koriste softver za prepoznavanje lica, koje je razvila tvrtka Innovative Technology Ltd. (ITL) za usklađivanje s dnevnim ograničenjima transakcija, uvedeni su u zračne luke i putnička središta diljem Europe, navodi se u priopćenju tvrtke.

Kioske je napravio švicarski proizvođač Ecex Group, a integriraju ITLs ICU Pro uređaj za biometrijsko snimanje lica, omogućujući brze i učinkovite mjenjačke transakcije.

Ograničenja korisničkih transakcija mogu se implementirati u skladu s pravilima protiv pranja novca zemlje u kojoj je kiosk instaliran, a biometrijski podaci korisnika pohranjuju se lokalno jedan dan ako je razmjena ispod zadanog praga, kako bi se otkrile daljnje transakcije u isto vremensko razdoblje.

“Mjenjačnica je kompliciran proces koji zahtijeva odgovornost i usklađenost s propisima od svih uključenih servisa”, kaže voditelj proizvoda ITL Biometrics dr. Andrew O’Brien. “Uzbuđeni smo što ćemo surađivati ​​s ECEX-om kako bismo omogućili dodatnu razinu usklađenosti i sigurnosti korisnika putem ICU Pro-a. Naša biometrijska tehnologija ima mogućnost povezivanja transakcija korisnika, a ovaj pristup također nudi uzbudljive mogućnosti u igrama, gdje možemo pomoći u ograničavanju i zaštiti korisnika od pretjeranog kockanja.”

Kiosci automatizirane mjenjačnice (ACE) postavljeni su u zračnu luku Ženeva u Švicarskoj, zračnu luku Billund u Danskoj, međunarodnu zračnu luku Boryspil u Ukrajini i hotel Hilton and Opera u Kijevu u Ukrajini.

“Odabrali smo ICU Pro za naše potrebe prepoznavanja lica jer smo trebali rješenje koje nudi brzu, besprijekornu, sigurnu i – što je najvažnije – usklađenu uslugu za naše korisnike. ACE strojevi namijenjeni su pojednostavljenju procesa razmjene valuta, a ICU Pro nam je pomogao da to postignemo”, kaže Hizii Denys, tehnološki i administrativni službenik Ecex Group AG.

“Velika je prednost što se bilo kojim biometrijskim podacima ne može pristupiti zbog enkripcije unutar uređaja, tako da nema potrebe za brigom oko GDPR-a. Naša je tehnologija jedinstvena i nismo pronašli slično analogno rješenje diljem svijeta, stoga smo sretni što možemo implementirati ovu značajku s ICU Pro.”

ITL je ranije ove godine dodao demografske podatke i mogućnosti ciljanog oglašavanja svojoj tehnologiji procjene dobi MyCheckr.

Provjeri/activistpost.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije