Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022
NaslovnicaNajnovijeKlimatska agenda UN-a gura cijene goriva u nebo

Klimatska agenda UN-a gura cijene goriva u nebo

5
(20)

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

“Struja” je blizu

Glavni tajnik UN-a, Antonio Guterres nedavno je izjavio kako „tvrtke za fosilna goriva drže čovječanstvo za vrat“, usporedivši ih s duhanskom industrijom desetljećima prije.

Desetljećima je industrija fosilnih goriva ulagala znatna sredstva u pseudoznanost i odnose s javnošću, s lažnim narativom kako bi minimizirala svoju odgovornost za klimatske promjene i potkopala ambiciozne klimatske politike“, rekao je Guterres.

Iako ovakva retorika od strane glavnog tajnika UN-a može zavesti samo još ponekog lakovjernog, sada je potpuno jasno da je Guterres samo trbuhozborac mračne globalističke „elite“ koju predstavlja WEF i Schwab.

Zabrinjavajuće je to što je rat u Ukrajini uvelike skrenuo pažnju s klimatskih akcija. Moramo da učinimo sve što možemo da ponovo postavimo pitanje klime kao najvažnije pitanje u našoj zajedničkoj agendi“, rekao je Guterres.

U međuvremenu, predstava za lakovjerne ovčice ide dalje. Iako nema značajnijeg poskupljenja barela nafte na svjetskim tržištima, cijene benzina i dizela dosežu rekordne iznose, iz tjedan u tjedan.

Onima koji znaju što je cilj svega ovoga, zaista smješno izgledaju priče koje se odašilju iz septike main stream medija, o tome kako vlade misle na nas, pa čine sve da „zamrznu“ cijene goriva…

Blizu smo 20 kn za litru „nečega“…a jesen je tek za tri mjeseca…

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 5 / 5. Ukupno glasova: 20

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

VEZANO

najnovije