Subota, 9 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeKlimatska agenda UN-a gura cijene goriva u nebo

Klimatska agenda UN-a gura cijene goriva u nebo

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

“Struja” je blizu

Glavni tajnik UN-a, Antonio Guterres nedavno je izjavio kako „tvrtke za fosilna goriva drže čovječanstvo za vrat“, usporedivši ih s duhanskom industrijom desetljećima prije.

Desetljećima je industrija fosilnih goriva ulagala znatna sredstva u pseudoznanost i odnose s javnošću, s lažnim narativom kako bi minimizirala svoju odgovornost za klimatske promjene i potkopala ambiciozne klimatske politike“, rekao je Guterres.

Iako ovakva retorika od strane glavnog tajnika UN-a može zavesti samo još ponekog lakovjernog, sada je potpuno jasno da je Guterres samo trbuhozborac mračne globalističke „elite“ koju predstavlja WEF i Schwab.

Zabrinjavajuće je to što je rat u Ukrajini uvelike skrenuo pažnju s klimatskih akcija. Moramo da učinimo sve što možemo da ponovo postavimo pitanje klime kao najvažnije pitanje u našoj zajedničkoj agendi“, rekao je Guterres.

U međuvremenu, predstava za lakovjerne ovčice ide dalje. Iako nema značajnijeg poskupljenja barela nafte na svjetskim tržištima, cijene benzina i dizela dosežu rekordne iznose, iz tjedan u tjedan.

Onima koji znaju što je cilj svega ovoga, zaista smješno izgledaju priče koje se odašilju iz septike main stream medija, o tome kako vlade misle na nas, pa čine sve da „zamrznu“ cijene goriva…

Blizu smo 20 kn za litru „nečega“…a jesen je tek za tri mjeseca…

VEZANO

najnovije