Petak, 22 rujna, 2023
NaslovnicaVijestiKlimatski aktivisti pozivaju na pokolj milijuna pasa u cilju smanjenja „ugljičnog otiska“

Klimatski aktivisti pozivaju na pokolj milijuna pasa u cilju smanjenja „ugljičnog otiska“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nisu normalni

Klimatski aktivisti sada pozivaju na klanje milijuna pasa diljem svijeta u nastojanju da se smanji “ugljični otisak šape” koji oni proizvode kao rezultat jedenja mesa.

Nije šala…

Prema nedavnoj kolumni CNN- a, psi, mačke i drugi kućni ljubimci koji jedu meso uništavaju klimu na Zemlji.

U posljednjih nekoliko godina, razina hitnosti da se “spasi planet” koja dolazi od mainstream medija i globalističkih elita pojačala se do vrtoglavo novih visina. Od ranih upozorenja “nemojte se tuširati svaki dan”, do današnjih otvorenih rasprava o eugenici. Pokušaj uništavanja umjetničkih djela nažalost je tek početak, sada pokušavaju otvoreno ubijati naše kućne ljubimce, a na kraju će prijeći i na ljude.

Kako izvještava wnd.com, znanstvenici koji pišu radove financirane od eko-idealoga sa zaključcima koji osiguravaju slijedeće financiranje od istih ljudi, koriste sva sredstva potrebna da zastraše ljude. 

Prije nekoliko godina nadimanje krava spriječilo je svijet da postigne svoje klimatske ciljeve, pa su ove vrijedne životinje postalea meta zbog svog ugljičnog otiska kopita.

To je bila dječja igra u usporedbi s CNN-ovom kolumnom, koja je rezimirala studiju da je hitna akcija neophodna kako bi se zaustavila nadolazeća klimatska katastrofa. Njihova rješenja? Nemojte dovoditi životinje velikih pasmina u svoj dom i bez obzira na veličinu, hranite ih samo obrocima od insekata.

Prema kolumni CNN-a, “prehrana kućnih ljubimaca bogata mesom najviše pridonosi njihovim ugljičnim otiscima šape, što zahtijeva obilje energije, zemlje i vode za proizvodnju. A proizvodnja hrane za kućne ljubimce emitira ogromne količine plinova koji zagrijavaju planet… kada bi naši krzneni prijatelji formirali zasebnu državu, bila bi na 5. mjestu u globalnoj potrošnji mesa iza Kine, SAD-a, Brazila i Rusije.”

Kao vlasniku kućnog ljubimca, pomisao da ga žrtvujem radi idiotskog klimatskog globalističkog kulta je smiješna i iritantna. Dobrobit kojeg moja obitelj ima od ovog krznenog bića nadilazi sve što bi svijet postigao njegovom eliminacijom.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije