Subota, 9 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeKojeg vraga se više testirate lažnim testovima? Na jesen masovno testiranje djece?

Kojeg vraga se više testirate lažnim testovima? Na jesen masovno testiranje djece?

Već je toliko toga napisano na temu PCR testova, koji su poslužili globalistima da pokrenu cijelu priču oko plandemije koronavirusa.

Svi o lažnom PCR testu već znaju sve, da ne dokazuje ništa, da je čak i sam njegov izumitelj Karry Mullis izrazio bojazan i skepsu glede njegovog korištenja za zarazne virusne bolesti, uglavnom svi već sve znaju…a i dalje pristupaju testiranju?

Razumljivo je ponašanje dijela ljudi, koji nažalost pritisnuti fašističkim metodama globalista, nemaju izbora jer se njegovo korištenje sve više uvjetuje ulaskom u zdravstvene i druge ustanove, pa onda bolje se testirati nego cijepiti. Ali kojeg vraga se više testirate samovoljno ukoliko ste se prehladili, zaboljelo vas grlo ili imate dva dana temperature? Vaš vas liječnik nema pravo prisiljavati na to da bi vam dao neku terapiju i to mu slijedeći put jasno kažite. Jasno i nedvosmisleno izrazite svoj nepristanak na testiranje i zaprijetite slanjem inspekcije ili tužbom ukoliko vam odbije dati terapiju koju sami ovako i onako plaćate mjesečnim izdavanjem iz plaće.

Ovo nije nikakav hir, ovo je apel na vaš zdravi razum, razum koji nas sve skupa jedini može izvući iz situacije u kojoj se nalazimo. Ne pristajte biti jedan od brojeva koji se svakodnevno pojavljuju na ekranima main stream televizijskih kuća, a koji su osnova globalistima da nas lišavaju sve većeg stupnja naše slobode.

Jasno je da uvijek postoji bojazan da se brojevi novozaraženih samo „lupaju“ napamet, ali ne dajte im povoda da na vama „utvrđuju“ statistiku.

Sve glasnije su najave kako se na jesen sprema dodatni „stisak“ oko naših vratova, pa tako bez covid pass-a nećemo moći nigdje i kako će on zamijeniti nošenje maski. Dakle, svugdje gdje ste dosad ulazili s maskom, sada ćete morati imati covid pass, a sve kako bi se prisililo stanovništvo na cijepljenje, stanovništvo koje se očigledno ne želi cijepiti. Vidjet ćemo kako će to proći i sve ovisi o nama!

No, ono do čega bi također moglo doći na jesen, vezano je za onaj dio populacije do koje nam je najviše stalo, a to su naši najmlađi. Šuška se kako bi se moglo uvesti masovno testiranje djece, kao uvjeta za ulazak u škole. Ne možemo sa sigurnošću potvrditi istinitost ove informacije, ali ona svakako ovisi i o svima nama, odnosno o tome hoćemo li se i dalje ponašati kao štakori u laboratoriju ili ćemo reći dosta!

Zato, prestanite trčati na testiranja čim vas zaboli glava, sjetite se da ste i prije ovog ludila znali imati temperaturu i do nekoliko dana, bolno grlo nije kraj svijeta, radi se o prehladi, nećete umrijeti niti ćete „ubiti“ nekog starijeg kako su nam poručivali stožeraši!

Na kraju krajeva, prestanite to raditi radi svojih najmlađih!

Podijeli!   

VEZANO

najnovije