Četvrtak, 30 studenoga, 2023
NaslovnicaVijestiKupnja oružja i streljiva Amerikance može dovesti do zatvaranja bankovnog računa

Kupnja oružja i streljiva Amerikance može dovesti do zatvaranja bankovnog računa

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Razoružavanje

Međunarodna organizacija za standardizaciju (ISO) u Švicarskoj potajno je tjerala američke banke da izgrade baze podataka za praćenje kupnje vatrenog oružja i streljiva od strane svojih klijenata za izvještavanje savezne vlade.

U ime identificiranja i zaustavljanja “masovnih strijelaca”, ISO, u skladu s programom protiv Drugog amandmana Bidenovog režima, zalaže se za praćenje svih kupnji oružja i streljiva u SAD-u pomoću Zakona o bankovnoj tajnosti iz 1970. kao pokriće.

Taj zakon, koji nalaže da banke pomažu policijskim snagama uotkrivanju, istraživanju i procesuiranju kršenja federalnog zakona, mijenja se zajedno s promjenjivom nacionalnom politikom koja se odnosi na pravo na nošenje oružja.

Dakle, posjedovanje oružja u SAD-u je na udaru, a budući da vladajući ne mogu jednostavno izbrisati Drugi amandman, globalisti duboke države pokušavaju lukavim načinima doći do informacija o navikama Amerikanaca u kupnji oružja i streljiva kako bi na kraju onemogućili da Drugi amandman funkcionira kako je zamišljeno.

Uz dodatnu pomoć USA PATRIOT Acta, koji je donesen odmah nakon 11. rujna 2001., ISO i druge globalističke organizacije za otimanje oružja nadaju se kazniti vlasnike oružja za kupnju previše oružja i streljiva.

Vezano: Zbogom oružje – opet…

Stvaranje skladišta oružja brzo postaje “sumnjivo” u bivšoj zemlji slobodne zemlje. Netko tko kupuje mnogo oružja i streljiva mogao bi planirati pucati u školu, rečeno nam je, pa se banke sada potiču da prate i prijave takve kupnje podnošenjem “Izvješća o sumnjivoj aktivnosti”.

“Veliki domet Patriot Acta bio je adrenalin za zakone o ‘tajnosti’ banaka, stvarajući nove skupove problema za bankarske klijente, posebno one koji posluju zakonito u inozemstvu ili su uključeni u transakcije sa stranim osobama ili tvrtkama”, napisao je bivši Rep. Bob Barr u nedavnom autorskom tekstu.

Otkako je donesen Patriot Act, banke su bile prisiljene održavati hrpu tegobne papirologije dok su slijedile teške zahtjeve izvješćivanja. To sada uključuje i osmišljavanje novih načina za “identificiranje masovnih strijelaca prije nego što napadnu”.

“Način na koji su se banke upustile u posao identificiranja potencijalnih masovnih napadača povezan je s njihovom sposobnošću pristupa kodovima za kupnju svaki put kada netko od njihovih kupaca koristi kreditnu karticu koju je izdala banka”, objašnjava Barr.

“Budući da je svaka kupnja kreditnom karticom ugrađena s prepoznatljivim ‘trgovačkim kodom kategorije’ (MCC) – sada uključujući kupnje u trgovinama koje prodaju oružje i streljivo – banke mogu prikupiti takve informacije i pohraniti ih u bazu podataka te podijeliti sve rezultirajuće ‘sumnjive’ kupnje s federalcima.”

Amalgamated Bank jedna je od takvih financijskih institucija koja je prihvatila ovu shemu. Možda niste čuli za to, ali vjerojatno znate za American Express, VISA i Mastercard, koji su također izrazili podršku većoj kontroli oružja.

Već ste naučili da se vlast boji naoružanog naroda…

Provjeri/naturalnnews.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije