Srijeda, 6 prosinca, 2023
NaslovnicaVijestiLula da Silva naredio prisilno „cijepljenje“ prosvjednika kao kaznu

Lula da Silva naredio prisilno „cijepljenje“ prosvjednika kao kaznu

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Brazilska distopija

Novoimenovani brazilski predsjednik Lula da Silva naredio je dužnosnicima da počnu prisilno ubrizgavati prosvjednike „cjepivom“ protiv COVID-19 kao kaznu za njihovo neslaganje.

Pripadnik Young globar leaders-a, kaže da želi poslati poruku upozorenja pro-Bolsonarovim pristašama stavljajući svoje političke neprijatelje u improvizirane ćelije i ubrizgavajući im otrovne mRNA injekcije.

Do sada je režim Lule da Silve uhitio gotovo 2000 prosvjednika koji su se usudili dovesti u pitanje rezultate izbora 2022. u Brazilu.

Otprilike sedamsto šezdeset i troje prosvjednika optuženo je za invaziju i uništavanje javnih zgrada na Praca dos Tres Pederes. Trenutačno se testiraju na bolest, prisilno cijepe i šalju u improvizirane ćelije dok čekaju daljnju kaznu. Zatvorenici se žale Federalnom vrhovnom sudu Brazila tražeći slobodu.

Prema podacima vlade Saveznog okruga, broj osoba uključuje 498 muškaraca i 265 žena. Muškarci se šalju u Privremeni pritvorski centar Papuda, a žene se odvajaju i šalju u odvojene strukture u Colmeiji. Novinari s terena iznijeli su detalje o uvjetima s kojima se suočavaju ovi politički zatvorenici. Zatvorenici dobivaju uniformu i zarolani madrac, bez jastuka i pokrivača. Dobivaju higijenski pribor koji uključuje sapun, higijenske uloške, pastu i četkicu za zube. Ćelije su različitih veličina i mogu primiti nekoliko zatvorenika. Kupaonica je dostupna u ćeliji. Svi mobiteli su oduzeti. Zatvorenici koji podržavaju Bolsonara odvojeni su od ostalih zatvorenika.

Što je najšokantnije, zatvorenici se tretiraju kao medicinski robovi. Prisiljeni su proći medicinske testove i biti podvrgnuti „cijepljenima“ protiv covida-19. U logore je raspoređena medicinska radna grupa koja je zatočenicima, protiv njihove volje, ubrizgala „cjepivo“ protiv covida-19. Za mnoge od zatočenika, ovi prisilni ubodi su kao smrtonosni hitac. Covid „cjepiva“ već su ubila više od 32.000 ljudi u Brazilu.

Svaki pritvorenik za kojeg se utvrdi da ima komorbiditet također je prisiljen uzimati lijekove koje je odobrila vlada. Zatvorenici se hrane lošom hranom dok čekaju svoje virtualno saslušanje pred sucem i tužiteljem.

Kada dođe vrijeme da se pojave pred sucem, pritvorenici se dovode u okruženje nalik zatvoru koje se naziva parlatorij. Ove improvizirane sudnice stvorili su komunisti tijekom skandala s covidom-19 koji su nastojali olakšati karantenu i fizičku izolaciju necijepljenog stanovništva. Ovi parlatoriji se sada koriste kako bi se ubrzao progon političkih zatvorenika, koji su protiv svoje volje prisiljeni priznati svoju podršku režimu Luiza Inácia Lule da Silve.

Tijekom ovih sesija, sudac se pojavljuje virtualno na ekranu. Pritvorenici imaju malo vremena da prezentiraju svoj slučaj virtualnom sucu i tužitelju. Kako bi se ubrzao proces, trideset sudaca raspoređeno je na ekranu kako bi se bavili više slučajeva odjednom. Optuženima pomaže branitelj, ali postupak za svaki postupak ukupno traje oko 20 do 30 minuta. 

Onima koji su zatečeni u oštećenju imovine odmah se izriču kazne. Tužbe za koje nedostaju izravni dokazi šalju se izravno Saveznom vrhovnom sudu, gdje ministar Alexandre de Moraes donosi presudu o zahtjevu pojedinca za slobodom.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

1 KOMENTAR

 1. moje mišljenje i procjena:

  inscenirana predstava, koju smo po istom scenariju već vidjeli 2x ranije:

  1. put, prije 2 godine, navodni juriš Trumpovih pristalica na zgradu kongresa
  2. put, u studenom 2021. pred njemačkim parlamentom Rajhstagom u Berlinu.kada je mala skupina od brojnih demonstaranta, koji su se okupili da prosvjeduju protiv usvajanja zakona o fašističkim plandmijskim mjerama, kofol upala u zgradu Rajhstaga.

  i sada ovaj 3. put, nedavno u Brazilu..

  i kod ovoh slučaja 1 u Washingtonu i kod ove brazilske reprize, vjerovatno je bio određen broj iskrenih pristalica Trumpa, odnosno Bolsonaira.. ali vjerovatno su tu u preve redove ubačeni agenti provokatori, iz obavještajnih službi, koji su poveli sve to, i koji su glumili najveće ekstremiste

  Isti slučaj je bio i oavaj u Berlinu 2021. gdje je najveći broj nekoliko desetaka tisuća demonstaranta zaista iskreni demonstrnati, borci za demokraciju..
  a mala grupa navodnih “rajhsburgera”, navodnih “ekstreemista”, su upaali u zgradu parlamenta i ni manje, ni više, već pokušali “prevrat”.. uh, kako da ne…

  međutim, ono što je najvažnije, uvijek poznato pitanje: cui bono? kome je sve to najviše koristilo u sva 3 slučaja? naravno, samo svakom od 3 režima globalističkog kulta…a demonstrantima je samo naštetilo. A korist je bila nikakva.

  U sva 3 slučaja je smiješno upadljivo da je namjerno ostavljena samo šačica policajaca, koji su čuvali zgardu kongresa u Washingtonu, odnosno zgradu brazilskog parlementa, odnosno njemačkog parlamenta.
  U Berlinu tada pred zgardom parlamenta, bila su samo 3 policajaca koji su čuvali ulaz.. i naravano ovi koji su upali, su upali sa lakoćom,
  I što se dogodilo? ništa

  u sva 3 slučaja, su ovi koji su upali tamo, malo galamili i mahali zastavama

  I onda, gle čuda, odjednom dolaze ogromne snage policije i snaga sigurnosti, hvataju sa lakoćom, ove koje su provalili unutra i hapse ih..
  režim i njegovi mediji od toga naravno naprave “pokušaj puča” i ocrnjuju sve demonstrante kao opasne ekstremiste i zavjerenike, U berlinu su tako htjeli ocrniti i okriviti cijeli antiplandemijski pokret, kao navodno ekstremistički i desničarski, iako on nema ama baš nikakave veze sa tim.
  I onda dolaze stroge kazne, za ove koji su upadali, i najave striogih kazni sa ciljem da se tako zastraši javnost i da bi se odvratilo veće mase da se pridruže demonstrantima i prosvjednicima..
  I naravno , optužuju Trumpa, odnosno Bolsonaira i kao što Trumpa gnjave sa nekakvim istragama o navodnim mućkama s porezom, istu foru sad primjenjuju i u brazilu, protiv bolsonaira, navodno također istraga zbog navodne mućke sa nekom lovom…

  a režimski banditi sebe insceniraju kao pravednike, koji se bore protiv takvih “ekstremista”

  a ove stvari o navodnom prislinom cjepljenju uhapšenih, također spadaju u metodu zastrašivanja i psihološkog rata, da bi se spriječio dalji otpor i širenje bilo kakvog otpora… sličnim metodama koristio se i Šbavov prdežić Trudeau u kanadi preklani, kada je dao haspiti predvodnike konvoja slobode, a i režimski fašisti u australiji 2021, koji su namjernim širenjem slika gradnje navodnih logora za necjepljene i neposlušne, tako sijali strah i vodili psihološki rat..

  Ovaj masni kriminalac Lula, uopće ne može narediti takvo nešto, čak i ako je u službi globalističkog kulta.. čak ni u kaotičnoj državi kao Brazil

VEZANO

najnovije