Subota, 10 lipnja, 2023
NaslovnicaNajnovijeMajmunske boginje kao najnoviji alat Velikog reseta

Majmunske boginje kao najnoviji alat Velikog reseta

4.8
(54)

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Zec iz šešira

„Vrijeme je da se vratimo u normalu nakon pandemije Covida-19“, rekao je „Veliki režiser“ Velikog reseta, Klaus Schwab, obraćajući se gledateljima jedne njemačke televizije u pauzi između sastanaka na godišnjem skupu Svjetskog ekonomskog foruma u švicarskom Davosu. No, Klausovo zazivanje povratka u „normalu“ nimalo ne nalikuje onome što svatko normalan shvaća kao normalno.

Daleko od toga, ono što Schwab podrazumijeva kao normalno jest stupanj tehnokratskog utamničenja čovječanstva koji je postignut umjetno izazvanom pandemijom koronavirusa ili kako mi to volimo nazivati plandemijom. To je ono što su nam odavno servirali kao „novo normalno“, nema povratka nazad. Bar ne za njih.

Nema razloga da ne vjerujemo ovom luđaku po pitanju gašenja Covida-19, jer ionako je vjerojatno u pravu. Naime, danas zaista malo tko više uopće i zna da se brojevi slučajeva covida-19 prebrojavaju, a kamoli da se više itko boji virusa koji neprestano mutira u slovima grčkog alfabeta. Čast iznimkama, ta priča je dobrano prožvakana…

Potrebna je veća doza straha

Zapanjujuće kako sinkronizirano, ali upravo s postepenim silaskom jedne bolesti s globalne scene, druga počinje dobivati sve više svjetala reflektora. Mora se odati priznanje režiserima da dobro paze na detalje, pa ne dopuštaju da se dogodi nagli prekid „opasne pandemije“, već ona polako iščezava iz medija, pa tako i iz ljudske pažnje.

Izuzmemo li rat u Ukrajini, koji je također dio plana usredotočen na stvaranje društvenog i ekonomskog kolapsa, globalističkim tehnokratima je potrebna nova, nešto jača doza straha za realizaciju konačnog cilja. Ona je već spremna i uvježbana, a dolazi nam u obliku majmunskih boginja.     

Možda vam se u ovom trenutku čini kako je sve još nekako u „light“ verziji i nema posebnog „doživljaja“ glede ove nove boleščine, tek tu i tamo neki izvještaj o sporadičnim izbijanjima u gay klubovima i gay festivalima diljem svijeta.

Gay više nije ok?

Da, primijetili ste kako se priča „zavrtila“ oko gay populacije (slično kao kod AIDS-a), koja je do sada čitavo vrijeme bila pod nekom vrstom „patronata“. Je li se „klima“ promijenila? Očigledno je, a razlog bi mogao biti još jedan „zec iz šešira“ globalista u planu totalitarnog preuzimanja svijeta. Naime, totalitarnim režimima je potreban neprijatelj na kojeg se može usmjeriti strah i krivnja, koja izaziva iracionalnu agresiju hipnotiziranih masa, a kako je mržnja prema onima koji odbijaju injekcije protiv Covida splasnula, potrebni su novi žrtveni jarci.

Kako smo već rekli, čini se da se medijska „mašinerija“ još nije zahuktala po pitanju majmunskih boginja, ali dojma smo da će se i to vrlo brzo dogoditi čim „legnu“ prve uplate s vrha piramide. A onda bi mogla krenuti žestoka „ofenziva“, kako plašenjem samom bolešću, tako i usmjeravanjem bijesa masa prema homoseksulacima. Nemojte se čuditi ako oni koji su se još do jučer zdušno zalagali za prava gay populacije, od sutra počnu pozivati na njihov linč. Na kraju krajeva, radi se o psihološkom dresiranju i stvaranju umjetnih razdora i sukoba između različitih skupina ljudi, ništa novo.

Simulacija otkriva ciljeve

Prvi europski slučaj majmunskih boginja potvrđen je 7. svibnja 2022. godine u Velikoj Britaniji, a onda su simultano uslijedile prijave o izbijanju diljem svijeta, a da bi već 20. svibnja Svjetska zdravstvena organizacija održala hitan sastanak o bolesti. „Neprihvatljiva“ je podudarnost da je u prošlogodišnjoj simulaciji epidemija izbila 15. svibnja i to baš u fiktivnoj zemlji „Briniji“, koja neodoljivo podsjeća na Britaniju. Nema tu slučajnosti…

U članku o održanoj simulaciji epidemije majmunskih boginja naveli smo ciljeve koji su istaknuti kao zaključci provedene simulacija, a oni se mogu sažeti u jedno – jačanje uniformnog odgovora svih zemalja članica, kako se ne bi ponovio scenarij Covida-19, gdje su zemlje donosile mjere zasebno svaka za sebe.

Zbog toga se sada svugdje i svima nameće tzv. „Pandemijski pakt“, kojim bi se SZO-u omogućilo „premoštavanje“ ustava i zakona pojedinih zemalja u cilju jednakog odgovora na neku buduću pandemiju.

S obzirom da plamen buduće pandemije već tinja, samo smo potez pera daleko od nametanja obveznog „cijepljenja“ već spremnim „majmunskim cjepivom“.

Stoga, uložite trud u podizanje svijesti ljudi o nadolazećoj opasnosti! Podijeli!    

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 4.8 / 5. Ukupno glasova: 54

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

VEZANO

najnovije