Srijeda, 6 prosinca, 2023
NaslovnicaVijestiMedicinska sestra „antivakserica“ koja je ubrizgala fiziološku otopinu 8600 pacijenata umjesto „cjepiva“...

Medicinska sestra „antivakserica“ koja je ubrizgala fiziološku otopinu 8600 pacijenata umjesto „cjepiva“ puštena na slobodu

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Heroji današnjice

Kako izvještava daily maila, medicinska sestra protivnica „cjepiva“ koja je ubrizgala do 8600 starijih pacijenata sa fiziološkom otopinom umjesto cjepiva protiv Covida, SLOBODNA je izašla sa suda u Njemačkoj.

Medicinska sestra Crvenog križa Antje T. (39), „ubola“ je na tisuće starijih pacijenata u centru za cijepljenje u Njemačkoj, rekavši im da se radi o cjepivu BioNTech Pfizer.

Medicinska sestra, koja je davala lažna cjepiva u Schortens jab centru u Frieslandu, sjeverozapadnoj Njemačkoj, dobila je samo šest mjeseci uvjetne kazne.

Okružni sud u Oldenburgu, pokrajina Donja Saska, 30. studenog ju je proglasio krivom za šest točaka optužnice i osudio na uvjetnu kaznu jer je ljude ubadala fiziološkom otopinom.

Antje T. je između 5. ožujka i travnja 2021. podijelila oko 8600 doza fiziološke otopine pacijentima koji su uglavnom bili bolnički zaposlenici, odgajatelji i liječnici stariji od 70 godina, ostavljajući ih tako bez „zaštite od smrtonosnog virusa.“ Zapravo, vjerojatno im je spasila živote.

Policija je sudu rekla da je fiziološku otopinu mogla unijeti neprimijećena jer je bila zadužena za pripremu cjepiva i šprica tijekom svoje smjene u centru za cijepljenje.

No nakon više od mjesec dana prijavio ju je drugi zaposlenik koji ju je vidio kako koristi fiziološku otopinu umjesto cjepiva na šest pacijenata 21. travnja 2021.

39-godišnjakinja je također objavila nekoliko objava na društvenim mrežama u kojima je otvoreno naglasila svoje skeptične stavove o cjepivima protiv COVID-19.

Kada ju je policija ispitala, priznala je da je koristila fiziološku otopinu, ali je rekla da je to učinila samo zato što je slučajno razbila bočicu sa šest injekcija i sramila se reći svojim kolegama.

Također je tvrdila da se radilo o jednokratnom incidentu, ali je odmah otpuštena nakon što su testovi na antitijela koji su provedeni na „pogođenim“ ljudima potvrdili sumnje vlasti.

Medicinska sestra, koja je davala lažna cjepiva u Schortens jab centru u Frieslandu, sjeverozapadna Njemačka, dobila je samo šest mjeseci uvjetne kazne

Osim toga, Antje T. je oduzeta licenca za rad kao medicinska sestra, prenose mediji.

Nakon incidenta, državne vlasti pozvale su žrtve prijevara da se prijave za ponovno cijepljenje i naglasile da je „potpuno sigurno.“

Antje T. je pak na početku suđenja u studenom 2022. prvotno optužena za 15 točaka optužnice za namjerni napad, no devet ih je odbačeno zbog nedostatka dokaza.

Glasnogovornik suda Torben Toelle rekao je da je tužitelj pronašao dokaze da je šest štrcaljki zamijenjeno fiziološkom otopinom, što je dovelo do optužbi, ali da očekuju da je to učinjeno za mnogo više njih.

Tijekom suđenja 30. studenog herojska medicinska sestra ispričala se na sudu.

Što se tiče njenih „antivakserskih“ objava na društvenim mrežama, Toelle je dodao: „Optužena je dijelila razne teorije zavjere na internetu i društvenim medijima. Međutim, vijeće nije moglo s potrebnom sigurnošću utvrditi da je taj skup ideja bio motiv njezinih postupaka te da je tada djelovala kako bi sabotirala kampanju cijepljenja.“

Na presudu se navodno može uložiti žalba u roku od tjedan dana.

Bravo Antje!

Provjeri/prepareforchange.net

Foto naslovnice: screenshot prepareforchange.net(newsflash)

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije