Četvrtak, 30 studenoga, 2023
NaslovnicaNajnovijeMediji vam LAŽU da je priča iz Krapinskih Toplica gotova! NIJE!!!

Mediji vam LAŽU da je priča iz Krapinskih Toplica gotova! NIJE!!!

Već više od tri tjedna traje drama bivšeg ratnog veterana 4.gardijske brigade Kristijana Gaćine i njegovog 13-godišnjeg sina Nikole, a kojeg školske „vlasti“ OŠ Krapinske Toplice ne puštaju na nastavu, niti unutar škole bez da se pokori samovolji ravnatelja škole Samsona Štibohara i da stavi krpu preko usta i nosa.

Kronologiju događaja, kao i apsurdnost i beskorisnost nošenja maski u školama, dali smo u članku „Može li priča iz Krapinskih Toplica biti okidač za svrgavanje zdravstvenog fašizma s vlasti“. No, ovdje želimo skrenuti pozornost na jednu drugu stvar.

Naime, plaćenički MS mediji vrlo sinkronizirano su podvalili LAŽ o tome kako je priča o borbi jednog hrabrog oca za svoje maloljetno dijete završila.

Sjetite se izjave ministra školstva Radovana Fuchsa od 15.09.2021. godine u kojem je zaprijetio roditeljima malog Nikole, oduzimanjem njihovog djeteta putem „poluge moći“ Centra za socijalnu skrb, čiji su djelatnici pristupili ovom slučaju i izvršili određeni pritisak na roditelje, a sve u cilju smirivanja i zataškavanja trenutne situacije.

Naime, vladajući su svjesni da je ovo slučaj u kojem bi mogli „slomiti zube“, pa su uprli sve dozvoljene, ali i ne dozvoljene snage kako bi ga priveli kraju. Tako je i medijska „plaćenička mašinerija“ odigrala svoju ulogu i predstavila da je slučaj iz Krapinskih Toplica stavljen „ad acta“ i to na način koji ima za svrhu pokazati javnosti kako je borba protiv sistema uzaludna.

A sada istina! BORBA NIJE GOTOVA!!! Kristijan i Nikola Gaćina i dalje se bore, ne samo za sebe, već i za sve nas!!! PRUŽIMO IM PODRŠKU!!!

Pogledajte video od jučer (29.09.2021.godine).

MS MEDIJI VAS LAŽU!!! NIKOLA I KRISTIJAN TREBAJU NAŠU POMOĆ, SAMI NE MOGU!!!

DIJELITE DA ŠTO VIŠE LJUDI VIDI!!!    

3 KOMENTARI

VEZANO

najnovije