Nedjelja, 3 prosinca, 2023
NaslovnicaZdravlje & LifestyleMeđu brojnim vježbama za „skidanje kila“ ova je najučinkovitija, a treba vam...

Među brojnim vježbama za „skidanje kila“ ova je najučinkovitija, a treba vam samo 10 minuta dnevno

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Dajte joj šansu i mi smo se uvjerili

Svako ljeto teško se obraniti od brojnih metoda, dijeta i savjeta kako smršaviti na brzinu i što bolje izgledati u kupaćem kostimu. Evo još jednog…:)

Za razliku od svih ostali, ova vježba pod nazivom „fat blast“ zaista djeluje i prve rezultati će biti vidljivi već nakon samo dva do tri tjedna, a najbolje od svega je da trebate odvojiti samo 10 minuta vašeg vremena dnevno.

Vježba se sastoji od 5 pojedinačnih vježbi koje se ponavljaju u dva slijeda, između kojih se umjesto odmora izvodi vježba „zvjezdastog skakanja“ (pogledajte video).

Vježbe su slijedeće:

  1. Čučnjevi
  2. Sklekovi
  3. Iskorak
  4. Potisak u čučnju
  5. Plank

U prvom slijedu ovih vježbi koji traje otprilike 5 minuta, vježbe se izvode nešto lakšim intenzitetom, dok je u drugom slijedu potrebno uložiti nešto više energije jer pojedine vježbe doživljavaju određene preinake. Konkretno:

  1. Čučnjevi sa skokom
  2. Sklekovi s dodirom ramena
  3. Iskorak (ostaje istog intenziteta, samo se mijenja noga s kojom se iskoračuje)
  4. Potisak u čučnju (brže i intenzivnije)
  5. Plank (s podizanjem)

Cilj vježbe je optimalno podizanje pulsa, koji garantira početak metabolitičkog procesa topljenja masti, a proces se ne odvija isključivo tijekom samog vježbanja, već se nastavlja i nekoliko desetaka minuta nakon završetka. Ovo će vam biti jasno čim prvi put odradite vježbu do kraja.

Naime, vrlo je vjerojatno da će vam prvih nekoliko puta ova vježba biti relativno teška, ovisno o vašoj  fizičkoj kondiciji. S vremenom će biti sve lakše, ali svaki put je zagarantiran isti efekt koji će iz vas „iscijediti“ dodatne naslage masti i podići vašu fizičku spremnost.

Dajte joj šansu na barem mjesec dana, nećete požaliti…mi nismo.

Izvor videa: YouTube (Tonic)

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije