Subota, 23 rujna, 2023
NaslovnicaVijestiMeksiko zabranjuje chemtrails i geoinženjering nakon što je američka startup tvrtka pokušala...

Meksiko zabranjuje chemtrails i geoinženjering nakon što je američka startup tvrtka pokušala blokirati sunce kemikalijama

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Potrebno je samo reći ne

Prošlog smo mjeseca izvijestili da je američka startup tvrtka pod nazivom “Make Sunsets” počela postavljati vremenske balone koji oslobađaju chemtrail u području Baja California Sur u Meksiku, navodno za borbu protiv “klimatskih promjena”. 

Meksička vlada saznala je što ova tvrtka radi i odgovorila zabranom svih geoinženjerskih aktivnosti u cijeloj zemlji.

Meksičko Ministarstvo okoliša i prirodnih resursa (Semarnat) objavilo je da je u Meksiku sada protuzakonito ispuštati čestice aerosola u nebo kako bi se pokušalo blokirati sunčevu toplinu, što je pokušavao učiniti osnivač Make Sunseta Luke Iseman.

Od sada su svi projekti solarnog inženjeringa, veliki i mali, zabranjeni posvuda južno od granice SAD-a, kao dio koordiniranog napora između meksičkog ministarstva okoliša i njegovog Nacionalnog vijeća za znanost i tehnologiju da se “zaštite zajednice i okoliši”.

Iseman nije nikada tražio dopuštenje da počne sa svojim eksperimentima, a pokazalo se da se meksičkoj vladi ne sviđaju Amerikanci koji vjeruju u mitove o globalnom zatopljenju koji zagađuju meksički okoliš otrovom.

Vezano: ZABRINJAVAJUĆE! Objavljena prva preliminarna analiza Instituta za Bio i Tehnosferu o kontaminaciji na teritoriju RH izazvanoj geoinženjeringom

U prosinačkom intervjuu za MIT Technology Review , Iseman je priznao da je izveo najmanje dva probna lansiranja balona s tajne lokacije još u travnju 2022. Međutim, budući da je Meksiko zabranio takve aktivnosti, Iseman sada niječe da je ikada pustio “bilo kakve sumporne balone uopće.”

“Make Sunsets će podijeliti sve informacije o svojim dosadašnjim aktivnostima u Meksiku (ako ih ima) s… odgovornim agencijama”, sada tvrdi Iseman. “Make sunsets će prestati s radom u Meksiku (ako ih je bilo).”

Ako je Iseman doista iz hira ispustio sumpor u nebo, onda je zagadio meksički okoliš kršeći zakone te zemlje. Možda je također oštetio okoliš budući da chemtrailsi izravno ometaju normalno funkcioniranje klime i opću zaštitu koja osigurava osjetljivom ekosustavu Zemlje.

“Blokiranje sunčeve svjetlosti putem čestica sumpora moglo bi izazvati brze i značajne globalne promjene padalina koje bi neke dijelove planeta mogle ostaviti poplavljenima, a druge sušnim, prema prošlim istraživanjima”, izvijestio je Newspunch.

“Ako se njime ne upravlja ispravno, solarni geoinženjering mogao bi dovesti do još neredovitijih i bržih promjena temperature od onih koje trenutno doživljavamo pod klimatskim promjenama. A uporaba sumpora, konkretno, vjerojatno bi oštetila Zemljin ključni ozonski omotač.

Zatim, tu su geopolitičke implikacije zemlje ili odmetnutog aktera koji odluči nastaviti i promijeniti sastav stratosfere bez međunarodne podrške.”

Iz moralne i etičke perspektive, Meksiko ovih dana sigurno izgleda dobro, posebno u usporedbi sa SAD-om. Njegovi čelnici pokušavaju iskorijeniti genetski modificirane organizme (GMO) iz zemlje, a sada su se namjerili na geoinženjering, koji je veliki problem u Americi.

Amerika je zapravo jedna od rijetkih zemalja koja je odbila potpisati moratorij Ujedinjenih naroda na chemtrailse s kojim se složilo gotovo 200 drugih zemalja, uključujući Meksiko, još 2010. godine.

“Postoji dovoljno studija koje pokazuju da bi bilo negativnih i nejednakih utjecaja povezanih s ispuštanjem ovih aerosola”, napisalo je tada ministarstvo okoliša UN-a.

Provjeri/naturalnews.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije