Subota, 23 rujna, 2023
NaslovnicaVijestiMirnes Ajanović službeno zatražio od BiH ministarstva zdravstva odgovor na pitanje: Jesu...

Mirnes Ajanović službeno zatražio od BiH ministarstva zdravstva odgovor na pitanje: Jesu li antikovid „cjepiva“ smrtonosna?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Antikovid kontraofenziva

Odvjetnik Mirnes Ajanović i Narodni krizni štab BiH, uputili su otvoreno pismo Federalnom ministarstvu zdravstva i ministru zdravstva Nedeljku Rimcu, u kojem traže odgovore na brojna pitanja koja se mogu svesti pod zajedničkim pitanjem: Jesu li antikovid „cjepiva“ smrtonosna?

„Advokat Mirnes Ajanović, Sredstvima informisanja, Saopštenje za javnost

Tražimo odgovore od svih koji su propagirali da je vakcinisanje sigurno – da li je povećana iznenadna smrtnost uzrokovana antikovid vakcinama

ADVOKAT MIRNES AJANOVIĆ I NARODNI KRIZNI ŠTAB BIH – DA LI SU ANTIKOVID VAKCINE SMRTONOSNE?

Svim institucijama u i van BiH koje su propagirale da je vakcinisanje sigurno, a posebno Federalnom ministarstvu zdravstva, dostavljen je zahtjev kojim se zahtjeva odgovor na pitanje: Da li je povećana iznenadna smrtnost mladih ali i starijih uzrokovana antikovid vakcinama davanim u BiH ali i na prostoru Republike Srbije, istakao je advokat Mirnes Ajanović u ime Narodnog kriznog štaba BiH.

Ovaj dokument je jedinstven u svijetu po svom sadržaju, obimnosti i odgovorima koji se zahtijevaju od državnih institucija i koje moraju znati, a sastoji se iz više cjelina od kojih svaka daje poseban uvid u eventualnu efikasnost i način djelovanja antikovid vakcina. Obuhvaćena je imunologija, opšti dio o vakcinaciji, patologija kroz sisteme čovjeka u odnosu na vakcinaciju, te interakcija antikovid vakcina sa drugim lijekovima i medicinskim sredstvima. Propituje se ukupno stotinu grupa lijekova koji se najčešće koriste. Zadnji dio se posebno bavi porastom broja umrlih mladih ali i starijih od početka vakcinacije, kao i zabrinjavajućim statističkim podacima. Sa pravnog aspekta ovaj zahtjev se poziva na brojne zakone i pravilnike: Zakon o lijekovima i medicinskim sredstvima BiH, Pravilnik o postupku i načinu davanja dozvole za stavljanje lijeka u promet BiH, Zakon o pravima, obavezama i odgovornostima pacijenata BiH, Zakon o liječništvu BiH te Krivični zakon BiH.

Četvrtu godinu konstantno slušamo da su sve antikovid ali i ostale vakcine (što ćemo u narednom periodu detaljno ispitati) sigurne i efikasne iz čega zaključujemo da vlast i zaposleni u zdravstvu koji to tvrde moraju detaljno poznavati ovu materiju te biti u stanju odgovoriti na postavljena pitanja. Zahtjev se nalazi u PDF-u u prilogu, potpisali su ga članovi Narodnog kriznog štaba BiH a izradila ga je doktor Larisa G.-Hadžić.

Razlog za ovakav pristup je taj što je ovaj zahtjev uvod za obimnu krivičnu prijavu koja će slijedi u slučaju da ne dobijemo odgovore na sva pitanja, a pravne posljedice su logične i neminovne jer bi se radilo o svojevrsnom genocidu svjetskih razmjera, kako je to, između ostalog obrazloženo u video prezentaciji advokata Mirnesa Ajanovića i Narodnog kriznog štaba BiH koja se dostavlja u linku u prilogu:

Na sljedećem linku možete pogledati zahtjev:

https://advokatmirnesajanovic.com/wp-content/uploads/2023/07/zsi.pdf

Provjeri/YouTube (BOSS – Mirnes Ajanović)

Foto naslovnice: YouTube screenshot

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije