Četvrtak, 30 studenoga, 2023
NaslovnicaNajnovijeMislav Kolakušić kazneno prijavljuje Faktograf i Facebook zbog ograničavanja slobode govora

Mislav Kolakušić kazneno prijavljuje Faktograf i Facebook zbog ograničavanja slobode govora

Hrvatski europarlamentarac Mislav Kolakušić najavio je podizanje kaznene prijave protiv Faktografa i Facebooka zbog kaznenog djela ograničavanja slobode govora.

U svom obraćanju u parlamentu EU-a, kazao je da će se pri tome pozvati na Članak 127. Kaznenog zakona Republike Hrvatske koji glasi:

Tko uskrati ili ograniči slobodu govora ili javnog nastupa, slobodu tiska ili drugih sredstava priopćavanja kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine”.

Dosta toga je već napisano o tome tko i što predstavlja Faktograf, a oni sebi vole laskati da su „hrvatska mrežna stranica za provjeravanje činjenica“, no upitno je ne samo njihovo „objektivno“ djelovanje, već i sumnjivo financiranje.

Jedan od financijera Faktografa je i Facebook. Za Faktograf rade uglavnom mladi, neafirmirani novinari, te nerealizirani novinari iz drugih medija i svi ispoljavaju karakter radikalno lijevog političkog svjetonazora (inače bi trebali biti kao neovisni – možeš mislit…).

Zbog toga nije čudo da u suradnji s Facebookom, provode radikalnu cenzuru svega što nije u skladu s njihovim političkim svjetonazorom i provedbenom agendom koju su dobili od transhumanističkih globalista u zadatak u zamjenu za „Judine škude“.

Cenzura se u posljednje vrijeme prvenstveno odnosi na sve što i u najmanjoj mjeri upozorava na nelogičnosti oko plandemije koronavirusa, učinkovitosti PCR testova, nuspojava cijepljenja itd.

Izvor: YouTube (Mislav Kolakušić, nezavisni zastupnik u EP)
VEZANO

najnovije