Naslovnica Vijesti Mislili ste da je gotovo? Maske i drugi covid-19 protokoli vraćaju se...

Mislili ste da je gotovo? Maske i drugi covid-19 protokoli vraćaju se na ovogodišnji Tour de France

2685

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Plandemija na podgrijavanju

Prema Reutersu, organizatori Tour de Francea primijenili su stroge protokole za prevenciju COVID-a za izdanje 2023. godine. Kao dio ovih mjera, vozačima i timskom osoblju zabranjeno je davati autograme i večerati izvan svojih hotela, a vozači, timsko osoblje i službene osobe moraju nositi maske za lice prilikom prijave i u timu. 

Ova su pravila u suprotnosti s prošlogodišnjom kada je sudionicima bilo dopušteno napustiti svoje hotele. U početku su novinari imali pristup paddocku na početku etapa, no sredinom utrke organizatori su donijeli odluku da ga zatvore kako bi spriječili širenje covida-19.

“Za sve članove tima: poštujte ograničenost, ograničite interakcije izvan utrke. Zabranjeno jesti vani. Poštujte socijalno distanciranje u hotelu”, stoji u grafikonu koji je vidio novinar Reutersa.

“Nemojte se previše približavati gledateljima – socijalno distanciranje, bez selfija, bez autograma.”

U Francuskoj se i dalje vodi statistika „novoboljelih“… u petak je zabilježeno 3.204 slučaja, a usporedbe radi, u istom razdoblju prošle godine Francuska je prijavljivala oko 25.000 slučajeva dnevno.

Kao odgovor na sličnu situaciju, organizatori talijanske biciklističke utrke Giro d’Italia implementirali su protokole za covid-19 u svibnju kada je utrka dosegla svoju polovicu. Ova odluka je potaknuta povlačenjem vodećeg u ukupnom poretku Remca Evenepoela, koji je bio pozitivan na koronavirus.

Jedan od vozača, Julian Alaphilippe opravdava mjere i protokole, a za l’Equipe je otkrio da je bio jedina osoba koja je nosila masku za lice na svom letu za središnju Francusku na Criterium du Dauphine.

“I dalje sam oprezan: možda je previše, ali moramo ostati na oprezu, više volim to nego da propustim Tour de France”, rekao je Alaphilippe za francuske sportske novine. 

“Biciklizam ostaje jedini sport u kojem imate puno kontrola: malo kvari zabavu, ali moramo se naviknuti. Kako ne bismo ostali kod kuće u srpnju i odbacili sve žrtve koje smo podnijeli, moramo nastaviti ostati u balonu. Možda su mjere preteške, ali stvarno želim voziti Tour.”

Budala je uvijek bilo i uvijek će ih biti…

Provjeri/cyclingmagazine.ca

Foto naslovnice: screenshot cyclingmagazine.ca

P O D I J E L I !

3 KOMENTARI

 1. ali i u Rusiji, koja se navodno bori protiv NWO-a, i dalje se održavaju plandemijska pravila.

  ovdje je kratki SLUŽBENI informacijski video godišnjeg skupa Petrogradskog međunarodnog ekonomskog foruma (SPIEF), koji uskoro počinje u Sankt Petersburgu.
  Dakle, video je objavaljen od strane SPIEF-a na engleskom jeziku, za sudionike skupa
  Odmah na početku videa, je uputa da se sudionici moraju tesirati na lažnu bolest kovid.

  https://www.youtube.com/watch?v=YLSeYBdHiUg

 2. na 2. najvažnijem natjecanju profesionalnih biciklista, Giro d Italia, koje je završeno prije 2 tjedna, također su se sprovodila pravila plandemije.
  Svi biciklisti su se morali stalno iznova testirati, prije svake nove etape..
  Zato je tijekom natjecanja moralo odustati čak 15 biciklista, među njima i nekoliko vrhunskih, jer im je test bio pozitivan.

 3. Tzv “doktori” – koji i SADA , nakon okeana doumenata o ovom ogromnom genocidu “mjerama”, baziranom na laznoj “PLandemiji” – nastavljaju sa zlocinom, jesu:
  1. prije svega teski IDIOTI (ali to i ne cudi obzirom da su se tzv “doktori” – (njih zasigurno preko 99%) – pokazali u PLandemijske 3 godine kao najgluplji od najglupljih…)
  2. teski, krvolocni ZLOCINCI – jer iskljucivo podrskom tih IDIOTA tzv “doktora” moguce je odrzavanje ove lazi (u idiotiziranim tikvama Kovid-idiota poput ovog bicikliste iz teksta)…

  Oni tzv “doktori” – koji su na jedvite jade (zbog urodjene glupoce i nadobudnosti spomenutih tzv “doktora”) – ipak shvatili da se u ove 3 godine radilo ISKLJUCIVO o OBMANI i ZLOCINU – ali koji jos uvijek “mudro SHUTE jer cuvaju poso'” – jesu na prosto jos i obicni SHUPCI, te bez dvojbe jos i veci SLJAM od placenih ubojica (koji takodjer samo rade svoj posao, ali postenije od tih idiota tzv “doktora”)…