Srijeda, 6 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeMože li još jedan atentat biti okidač za sveopći rat?

Može li još jedan atentat biti okidač za sveopći rat?

Zar opet?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Prema pisanju nekih američkih medija, globalna „duboka država“ priprema atentat na predsjednika Joea Bidena i to baš na tlu Europe.

Kako prenosi portal Infowars.com, Biden je očigledno postao smetanja ovim ljudima i postoji velika mogućnost da su ga spremni žrtvovati u cilju bržeg ostvarenja njihovih planova. Glavni diplomatski savjetnik ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog u subotu je zamolio američkog predsjednika da posjeti ugroženi grad Kijev tijekom slijedećeg tjedna kada je najavljen Bidenov dolazak u Brisel, poručivši mu da se „ne treba bojati dolaska – ali samo ako je hrabar“.

Podsjeća li vas ovo na uvod u Prvi svjetski rat kada je sarajevski atentat na austrijskog nadvojvodu Franza Ferdinanda od strane srpske Crne ruke 1914. označio formalni početak rata? Ne zaboravite da je u organizaciji atentata tada sudjelovala britanska tajna služba.

S ruske strane dolaze informacije kako su primili obavještajne podatke o tome da ukrajinske snage (oni ih nazivaju nacistima) planiraju gađati američke i zapadne vojne i diplomatske instalacije u Lavovu i za sve okriviti Ruse.

Kako se u cijelu ovu priču uklapa „dron“, bespilotna letjelica ili krstareći projektil koji je aterirao usred Zagreba?

Bilo kako bilo, čini se da je spremna pozornica za još jedan presudni trenutak u povijesti…

VEZANO

najnovije