Petak, 2 prosinca, 2022
NaslovnicaWake upmRNA ubija embrionalne matične stanice pupkovine neophodne za razvoj imunološkog sustava beba

mRNA ubija embrionalne matične stanice pupkovine neophodne za razvoj imunološkog sustava beba

4.9
(18)

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Eugenički zločin

Zabrinjavajući novi pred-tisak Odsjeka za mikrobiologiju na Sveučilištu Alabama, objavljen u časopisu Cell, bavi se iskrivljenom sudbinom i hematopoezom CD34+ HSPC u krvi iz pupkovine usred pandemije COVID-19.

Krv iz pupkovine visoko je obogaćena hematopoetskim matičnim progenitorskim stanicama (HSPC) što je identificirano površinskom ekspresijom molekula CD34. Oni su neophodni za održavanje koštane srži i krvnog sustava.

HSPC se naširoko koristi u razne terapeutske i istraživačke svrhe, poput transplantacije koštane srži.

HSPC su također odgovorni za popravak oštećenja u tijelu i proizvodnju krvi i imunoloških stanica. Oni mogu odgovoriti na infekcije i upale i stoga fino podesiti urođeni imunološki odgovor.

Pojednostavljeno rečeno, te su matične stanice iznimno važne i igraju ključnu ulogu u razvoju bebinog imunološkog sustava.

Studija je promatrala i prirodnu infekciju Covidom i imunološki odgovor izazvan mRNA cijepljenjem. Dok je prirodna infekcija SARS-CoV-2 također smanjila HSPC, otkrili su da su rezultati nakon cijepljenja daleko lošiji.

U cijelom radu često naglašavaju da njihovi podaci pokazuju da i prirodna infekcija i cijepljenje kvantitativno i kvalitativno oštećuju matične stanice, međutim, ako zađete u sitnije detalje, jasno je da je cijepljenje daleko gore.

Oba parametra bila su u obrnutoj korelaciji s terminom nakon cijepljenja, iako nije bilo značajne razlike u pozitivnosti za IgG protiv SARS-CoV-2 S i N proteina, što ukazuje da su ti učinci na CD34+ stanice uvelike uzrokovani cijepljenjem, u kojem trendovi su nastavljeni bez oporavka na početnu vrijednost tijekom cijelog razdoblja trudnoće.

I jednako zabrinjavajuće, činilo se da se smanjenje matičnih stanica nakon cijepljenja nastavilo istim tempom sve dok nije doseglo nulu.

To svakako zabrinjava mnoge liječnike.

Ali pretpostavljam da smo bili u pandemiji, mnogo je ljudi umiralo i stvari su se morale učiniti brzinom znanosti da se spasi čovječanstvo. Natjerati ljude, osobito trudnice, da u svojim stanicama uzgajaju šiljasti protein, tko zna koliko dugo, ne može biti tako loše? Pa sigurno nismo znali da će ionako uništiti matične stanice.

Ups, jesmo. Ova studija objavljena u listopadu 2020. otkrila je da je izloženost samom proteinu šiljaka utjecala na matične i imunološke stanice.

Da su ti učinci inducirani samo rekombinantnim S proteinom, a ne infektivnom virusnom česticom, sugerira da jednostavno izlaganje SARS-CoV-2 može utjecati na HSC/HPC i imunološke stanice putem interakcija S proteina sa stanicama, bez obzira na to mogu li se zaraziti. Ovi podaci imaju implikacije na imunološki odgovor na SARS-CoV-2 i na HCT.

Može li to biti razlog iznimno visoke stope prijema RSV-a u bolnicama diljem svijeta? Može li ono što se pripisuje gubitku imuniteta zbog karantene zapravo biti uzrok bebama sa oslabljenim imunološkim sustavom?

Nadajmo se samo da je ovaj pred-tisak pogriješio i da su rezultati njihove analize bili pogreška…

Provjeri/nakedemperor.substack.com

P O D I J E L I !

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 4.9 / 5. Ukupno glasova: 18

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

VEZANO

najnovije