Srijeda, 6 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeNajnovija studija dokazuje da je veća vjerojatnost smrti od „cjepiva“ nego od...

Najnovija studija dokazuje da je veća vjerojatnost smrti od „cjepiva“ nego od same bolesti za ljude mlađe od 50 godina

Cjepocid

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nova znanstvena studija pokazala je da je veća vjerojatnost smrti od „cjepiva“ protiv covid-19 nego od same bolesti za sve dobne skupine mlađe od 50 godina. Štoviše, sve dobne skupine mlađe od 80 godina praktički nemaju nikakve koristi od primanja „cjepiva“.

Analiza podataka pokazala je da su sve dobne skupine mlađe od 50 godina, 5 do 51 puta izložene većem riziku od smrtnog ishoda uzrokovanog cjepivom u roku od dva  mjeseca nakon cijepljenja nego od smrti od covid-19 u istom roku, računajući od pozitivnog testa ako nisu cijepljeni.

Sve dobne skupine imaju manje od 0,25%o koristi od apsolutnog smanjenja rizika od smrti od covid-19 nakon primanja injekcije. Osobe mlađe od 18 godina imaju 51 put veći rizik od smrti od „cjepiva“ nego od bolesti ako nisu cijepljene.

Za dobnu skupinu mlađu od 18 godina je najočitije kako „cjepiva“ mogu samo povećati broj smrti, umjesto da ih spriječe, dok je kod mladih od 18 do 29 godina osam puta veći rizik od smrti zbog „cjepiva“ nego od same bolesti ako nisu cijepljeni.

Imajući na umu ove brojke, obveza cijepljenja za mnoge nije ništa drugo nego smrtna presuda.

Istraživanje je pokazalo da mRNA, koja je glavni sastojak „cjepiva“ Moderna i Pfizer  trajno utječe i mijenja ljudsko tijelo, o čemu je tvrtka Moderna izvještavala još od 2018. godine, kada su govorili o “transformativnim lijekovima koji se temelje na glasničkoj RNA”. Tvrtka je tada navodila kako “stvaraju novu kategoriju transformativnih lijekova temeljenih na mRNA za poboljšanje života pacijenata, čime bi se ostvarila puna potencijalna vrijednost i učinak mRNA tijekom dugog vremena na široku lepezu ljudskih bolesti.“

Sada sa sigurnošću znamo da mRNA ulazi u stanične jezgre, mijenjajući ljudske kromosome, baš kao i činjenicu da je američka obrambena agencija za napredna istraživanja DARPA potajno razvijala mRNA cjepivo niz godina kroz tvrtku Moderna.

Seneff_costBenefit

VEZANO

najnovije