Nedjelja, 3 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeNakon SAD-a i EU započela pripreme za ostvarenje globalne procijepljenosti

Nakon SAD-a i EU započela pripreme za ostvarenje globalne procijepljenosti

Teške se kiše spremaju…

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Moramo priznati kako nismo očekivali da ćemo nastavak jučerašnjeg članka pisati tako skoro jer smo se nadali da će sporost europskog birokratskog aparata biti na našoj strani sada kada bi to moglo ići u našu korist, no očito oni koji naglašavaju kako im je važno da agresivno provode plan procijepljenosti populacije na svjetskoj razini, odjednom ne nailaze na administrativne prepreke.

Podsjećamo kako je predsjednik SAD-a Joe Biden 2. ožujka potpisao Nacionalni plan pripravnosti za Covid-19, a samo dan nakon njega, dakle već 3. ožujka, Vijeće EU-a odobrilo je početak pregovora o međunarodnom sporazumu za sprečavanje pandemije. U priopćenju za tisak stoji kako se tom istom „odlukom (se) također otvara put za pregovore o komplementarnim izmjenama Međunarodnih zdravstvenih propisa“! Dalje se navodi kako će „međuvladino pregovaračko tijelo, zaduženo za izradu i pregovore o tom međunarodnom instrumentu, održati (će) sljedeći sastanak do 1. kolovoza 2022. kako bi raspravljalo o napretku u pogledu radnog nacrta.“

Potrebu za ovakvim ugovorom o pandemijama na međunarodnoj razini, pod okriljem WHO-a, iz Vijeća EU-a pravdaju nastojanjem oko unaprjeđenja globalne zdravstvene sigurnosti, argumentom da „nijedna vlada ili institucija ne može sama riješiti prijetnju budućih pandemija“, uz to naglašavajući kako će ovakav ugovor biti pravno obvezujući u skladu s međunarodnim pravom. Ukratko, trude se postići da to bude dugoročna politička obveza.

Od prezentiranih koristi budućeg ugovora posebno nas se dojmio bolji nadzor rizika od pandemije i poboljšan sustav upozorenja jer bi se na taj način „povećala transparentnost i legitimnost restriktivnih mjera ili mjera povezanih sa zdravljem.“ Nadalje, u Vijeću EU-a drže da će ugovor omogućiti i bolji odgovor kroz istraživanje i inovacije te u tom kontekstu na prvo mjesto stavljaju a što drugo nego cjepivo kao sigurno i učinkovito medicinsko rješenje. Što se tiče bolje provedbe odgovora na pandemiju nacionalni sustavi javnoga zdravstva bili bi po tom pitanju podvrgnuti vanjskoj evaluaciji! Također smatraju kako bi se ovakvim ugovorom ponovno uspostavilo povjerenje u međunarodni zdravstveni sustav, što između ostalog podrazumijeva rješavanje problema dezinformacija na globalnoj razini.

Svakako moramo priznati Vijeću EU-a smisao za humor, u onome dijelu gdje govore o vraćanju povjerenja u zdravstveni sustav. Prvo, zar sustav kod nas uopće postoji? Drugo, je li to povjerenje dolazi nakon što „u sustav“ ponovno zaposle sve one diskreditirane liječnike kojima su oduzete licence i koji su bili izvrgnuti javnome linču i prijetnjama zbog toga što su se usudili javno progovoriti o besmislenosti i nedosljednosti plandemijskih mjera, uporabe potvrda i štetnosti tzv. cjepiva?

O štetnosti cjepiva upozoravamo mjesecima, a samo posljednja dva članka na ovu temu su dovoljna da sažmu sve što o tome znamo i mislimo (- U Velikoj Britaniji preko 90% umrlih „od covida“ su „cijepljeni“, a postotci i dalje rastu; – ŠOKANTNO! Studija otkriva da mRNA „cjepiva“ ulaze u jetrene stanične jezgre mijenjajući kromosome, protivno tvrdnjama CDC-a i HZJZ-a).

Nazire li se iza svega ovoga ozakonjenje nastavka cenzure, produženja restriktivnih mjera i pokušaja uspostave nezamislive kontrole građana? Zna li se šta? Pitam za prijateljicu…

VEZANO

najnovije