Srijeda, 27 rujna, 2023
NaslovnicaVijestiNe jedite ovo! Gatesov „Apeel“ koristi upitne mono i digliceride kako bi...

Ne jedite ovo! Gatesov „Apeel“ koristi upitne mono i digliceride kako bi voće i povrće duže ljepše izgledalo

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Trovanje

Ako ste u zadnje vrijeme primijetili svijetli, sjajni premaz na proizvodima, čak i organskim, to je najvjerojatnije novi kemijski premaz koji je financirao Bill Gates pod nazivom Apeel, a čini se da nitko ne može shvatiti od čega je točno napravljen, je li organski i zašto se ne može isprati. Ima ga čak i u proizvodima u trgovinama Trader Joes, Whole Foods, Sprouts i drugim prodavaonica tzv. „zdrave hrane“. Sjajni, uglađeni izgled napravljen je od nusproizvoda industrije prerade uljane repice (sjemena uljane repice) i sojinog ulja.

Apeel sadrži (preostale) umjetne transmasti koje se povezuju sa srčanim bolestima, ali proizvođači tvrde da je “izvedeno iz biljaka”. Da, uljana repica je biljka, ali opet, isto su i otrovni bršljan i otrovni hrast, ali ne pretvaramo ih u sjajne premaze za naše voće i povrće, zar ne?

Je li Apeel nusproizvod genetski modificiranih ulja kojima se prskaju organski proizvodi?

Izraz “biljno” koristi se i zlorabi od strane Big Fooda i GMO-industrijskog kompleksa Amerike. Samo zato što su neki prehrambeni proizvodi, nusproizvodi i aditivi “biljnog podrijetla” ne znači automatski da su dobri za zdravlje, a zapravo može biti upravo suprotno. Uostalom, postoje milijuni biljaka na zemlji koje ljudi nikada ne bi smjeli jesti, pa samo zato što na etiketi piše biljno, bolje je da malo istražite i saznate što nazivi sastojaka zapravo znače.

Tu počinje i završava problem s Apeelom, jer su istraživanja o njegovom podrijetlu i obradi u najmanju ruku dosta nejasna i plitka. Ipak, vrhunske proizvođače odmah uskaču i koriste Apeel da uljepšaju svoje voće i povrće, ali po koju cijenu za zdravlje potrošača?

Počnite paziti na proizvode s premazom Apeel iz Index Fresh, Calve, Del Monte, Topline, West Park, Horton Fruit Co, Del Ray Avocado, Natures Pride i mnogih drugih. Sljedeće trgovine također mogu imati vrlo upitne proizvode premazane Apeelom: Costco, Trader Joes, Sprouts, Vons, Walmart, Whole Foods, Kroger, Gelsons, Ralphs, Harps Foods, Wakefern, Price Right, Fairway Market, Target, Bristol Farms i više.

Novi Apeel sjajni premaz na proizvodima ipak nije tako “privlačan”

Baš kao što ne možete isprati GMO, ne možete isprati tajanstveni novi sjajni izgled za proizvodnju koju financiraju Bill Gates i Oprah Winfrey. Njihov slogan? Apeel se reklamira kao “zaštita na biljnoj bazi koja pomaže da proizvodi koje volite ostanu dulje svježi.”

Apeel je napravljen od “pročišćenih” monoglicerida i diglicerida, nusproizvoda koji nastaje preradom hidrogeniziranih ulja uljane repice i soje. Pod odjeljkom s često postavljanim pitanjima za proizvode s premazom Apeel, oni objašnjavaju kako se ne može isprati.

Dugoročni učinci na zdravlje? Naravno, nema kliničkih ispitivanja, zdravstvenih studija ili dugoročnih izvješća o korištenju za ovo, baš onako kako to vole Bill Gates i Big Food.

Evo što stranica s često postavljanim pitanjima kaže o pokušaju ispiranja upitnog sjajnog premaza: “Vjerojatno biste mogli ukloniti dio Apeela vodom i ribanjem, ali malo je vjerojatno da biste uspjeli ukloniti sve bez oštećenja voća ili povrća. Ljuska stvara barijeru od jestivog materijala na kori ne bi li se održala prirodnu svježina.”

Čuvajte se konzervansa proizvedenih u laboratoriju jer dok “produžuju rok trajanja” proizvoda, skraćuju ljudski život potrošačima

Svaka hrana čuva se na neki način kako bi trajala “dulje”, ali ono što se koristi za tu značajku često NIJE ono što bismo trebali unositi u svoje tijelo. Ipak, potrošači vole da im kupnja traje, pa kupuju na veliko, a to znači da jedu puno sintetičkih i “biljnih” konzervansa koje Bill Gates financira.

Ako vidite naljepnicu Apeel na proizvodima koje ne gulite da biste jeli, možda biste je trebali vratiti i pronaći nešto što nije prskano za produženu svježinu. Ako ovo jedete redovito, možda više ne izgledate ili se ne osjećate tako “svježe”. Samo će vrijeme pokazati (ili forenzička analiza hrane i testiranje na životinjama).

Provjeri/naturalnews.com

Foto naslovnice: screenshot naturalnews.com

P O D I J E L I !

2 KOMENTARI

 1. Još jedan misteriozni nano-mix iz Kill Gatesove kuhinje. Gotovo je zadivljujuća predanost ovog filantropa u svojoj prednosti prema omnicidu. Njegov mutant-juice u obliku covidiot cjepiva nije uništio dovoljno života pa je potrebna intervencija. Ona stiže u obliku neprobojne čahure koja je ekološki prihvatljiva tj. neuništiva i ne probavljiva, gotovo kao nano ovojnica ovog famoznog “cjepiva” protiv izmišljenog kovidiotizma (kladim se da je neuništivi grafen oksid i u ovome). Ona se bazira na, dokazano kancerogenim, hidrogeniziranim uljima i patentiranoj smjesi kemikalija koje se sprejanjem nanose na proizvode kako bi se od pranja sačuvalo i nešto Monsantovog Roundup-a. Očigledno je da se radi o kompozitu protiv kojeg je tijelo više manje nemoćno i neće biti u stanju riješiti ga se. Nema sumnje da je sastav baziran na nano tehnologiji iz proizvodnje “cjepiva” kojom se NEŠTO dostavlja u organizam čovjeka. Posljedica je ne samo dostavljanje zagonetnog sastojaka već gomilanje toksina. Ponovno će nastupiti bolest praćena svim onim poznatim simptomima u zadnje vrijeme: umor, vrtoglavica, neurološki ispadi, itd. a na duže staze rak. Sve će se nasložiti na prethodni scenarij i nastati će novi kaos podržan medicinskom strukom pod sloganom “… još se ne zna. Znanost istražuje moguće uzroke” . Optužiti će se virus, klima, teorija zavjere i ponuditi novo rješenje. Ono što alopatska, Rockfellerova medicina skriva od javnosti već desetljećima je postojanje egzosoma i gomilanje toxina kao uzrok gotovo svih bolesti. Virus jest nus produkt organizma nakon rješavanja toxina. Virus dolazi iznutra a ne izvana. Dr. Raymond Royal Rife je napravio proboj i revoluciju u medicinskoj mikrobiologiji još početkom prošlog stoljeća otkrićem somatida. Čovjek je izumio i stavio u pogon mikroskop koji je brzinom munje rastavljen i zabranjen a njegov život potpuno uništen. Poznato?

 2. Ovo su samo neki od dostupnih sastojaka Apeel-a za vašu sreću i zdravlje:

  SDS Section 3 lists Composition/Information on Ingredients:

  ALCOHOL (C9-C11) ETHOXYLATE (6EO) (Class: Acute Toxicity 4 and Eye Damage 1)
  ORANGE TERPENES (Class: Skin Irritant 2; Skin Sensitivity 1; Aquatic Harm Chronic 2)
  SODIUM (C12-14) ALKYL ETHOXY SULPHATE (Class: Skin Irritant 2; Eye Damage 1; Aquatic Harm Chronic 3)
  1,2-BENZISOTHIAZOLIN-3-ONE [BIT] (Class: Acute Toxicity 4; Skin Irritant 2; Eye Damage 1; Skin Sens. 1; Aquatic Harm Acute 1; Aquatic Harm Chronic 2)

VEZANO

najnovije