Srijeda, 27 rujna, 2023
NaslovnicaNajnovijeNew York izdao upozorenje i upute za slučaj nuklearnog napada

New York izdao upozorenje i upute za slučaj nuklearnog napada

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Kontrola straha

Kao da Njujorčani nemaju dovoljno razloga za brigu, pored sve većeg broja slučajeva majmunskih boginja i porasta kriminala, sada dobivaju i upute što činiti u slučaju da se „Velika Jabuka“ nađe pod nuklearnim napadom.

Odjel za upravljanje hitnim situacijama grada New Yorka u ponedjeljak je objavio javno priopćenje u trajanju od 90 sekundi.

„Dakle, došlo je do nuklearnog napada. Ne pitajte me kako i zašto“, kaže žena iz videa koja šeta pustom gradskom ulicom. “Samo znaj da je veliki pogodio, OK? Dakle, što da radim?”

Prema izdanoj uputi, postoje 3 osnovne radnje koje bi stanovnici trebali poduzeti, a prva je mjera ući unutra (misli se na zgradu) što je prije moguće.

“I ne, ostanak u autu nije opcija. Morate ući u zgradu i odmaknuti se od prozora.”

Jednom kad su unutra, Njujorčanima se kaže da ostanu tamo i zatvore sva vrata i prozore.

“Imate li podrum? Krenite tamo. Ako ga nemate, uđite što dalje u sredinu zgrade.”

Ljudima koji su u trenutku eksplozije bili vani savjetuje se da se što prije operu: “Uklonite svu vanjsku odjeću i stavite je u vreću kako biste zadržali radioaktivnu prašinu ili pepeo dalje od svog tijela”.

Posljednji korak je pratiti medije za više informacija i prijaviti se za Obavijesti NYC za službena upozorenja i novosti kako biste znali kad je sigurno izaći van.

“Vjerojatnost da se incident s nuklearnim oružjem dogodi u blizini New Yorka vrlo je mala. Međutim, važno je da Njujorčani znaju korake kako bi ostali sigurni”, rekao je glasnogovornik uprave za hitne slučajeve. 

Ne možemo a da se ne zapitamo što to smjeraju zločinci na vlasti! Dakle, na sam zvuk sirena što prije utrčati u zgradu i odmaknuti se od prozora (kako valjda ne bi vidjeli što se događa?), a zatim ostati tamo i pratiti upute preko medija (koji će objektivno i istinito izvještavati?). Hm?

Ukoliko je istina sve ono o nuklearnom oružju, čime su indoktrinirane generacije čovječanstva, ulazak u zgradu teško da će vam pomoći da preživite, baš kao i skidanje odjeće kontaminirane radioaktivnom prašinom…sve puno više nalikuje na pamflet za neki sociološki eksperiment i film u kojem glumi Tom Cruise…

Ali opet, s druge strane, ne bi oni provodili eksperimente nad čovječanstvom…

Provjeri/nypost.com  

VEZANO

najnovije