Utorak, 21 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeNije teorija zavjere, žig zvijeri je stigao!

Nije teorija zavjere, žig zvijeri je stigao!

Otkrivenje

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Baš kako smo to najavljivali još u svibnju ove godine, Švedska tvrtka pod nazivom Epicenter razvila je novu tehnologiju mikročipa koji se može ugraditi u kožu ljudi kako bi se pratio njihov status „cijepljenja“ protiv tzv.“koronavirusa“.

Iako startup sa sjedištem u Stockholmu nije posebno razvio tehnologiju za tu svrhu, vrlo je brzo prilagođen da postane nova vrsta „covid putovnice“ koja se ne može krivotvoriti.

Način na koji to funkcionira je sljedeći: osobi se čip implantira u ruku, a uređaji za komunikaciju bliskog polja (NFC) zatim se koriste za skeniranje čipa, otkrivajući je li osoba primila „cijepivo“.

Koristeći ovu metodu, nema potrebe za papirnatom ili digitalnom verzijom cjepne putovnice, a sve što osoba treba učiniti je mahnuti implantiranom rukom i dobiva automatski pristup sportskom događaju ili restoranu.

Svakako ćemo pratiti razvoj događaja oko ovog „izuma“, a jedno od pitanja koje se nameće je ugrađuje li se ovaj čip u desnu ruku i čelo?

I učini, da se svima, malim i velikim, i bogatim i siromašnim, i slobodnim i neslobodnim dadne žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim; I da nitko ne može ni kupiti ni prodati, osim tko ima žig: “ime zvijeri ili broj imena njezina. Ovdje je mudrost! Tko ima um, neka izračuna broj zvijeri; jer je broj čovjeka, i broj njezin je šest stotina i šezdeset i šest.“ (Otkrivenje 13; 16-18).

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije