Srijeda, 6 prosinca, 2023
NaslovnicaVijestiNizozemci prekrivaju prozore najpoznatijih novinskih agencija naljepnicama koje predstavljaju smrti od „cjepiva“

Nizozemci prekrivaju prozore najpoznatijih novinskih agencija naljepnicama koje predstavljaju smrti od „cjepiva“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

„Mediji = virus“

Sjedište najveće novinske agencije u Nizozemskoj prekriveno je tisućama ljepljivih ceduljica koje predstavljaju umrle od „cjepiva“ protiv Covida.

Prema izvješću Nine for News, prosvjednici su se u subotu okupili ispred zgrade NOS-a, držeći natpise na kojima je pisalo: “NOS = lažne vijesti“, „pošteno istraživanje prekomjerne smrtnosti“ i slične natpise.

Post-it naljepnice uključivale su tekstove kao što su „iznenadna smrt“, „zatajenje srca nakon injekcije“, „iznenada – novo normalno“ ‘ i „Pfizerovo izvješće“.

Između naljepnica stajale su i A4 papiri na kojima je pisalo: „mediji = virus“, „mediji prestanite lagat“ i „kupljeni novinari“.

Slične demonstracije održane su u Velikoj Britaniji prošlog mjeseca, gdje je najmanje šest zgrada BBC-ja diljem zemlje bilo prekriveno naljepnicama, plakatima i fotografijama ljudi koji su umrli od cjepiva protiv Covida.

Vezano: BBC pod pritiskom zbog cenzure i laži

Kod nas mainstream novinari prozivaju ministra zdravstva i predsjednika vlade zbog smrti jednog od njih, zaboravljajući da su i sami sudjelovali u covid-igrokazu.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

1 KOMENTAR

  1. Provjeri.hr je kap u moru. Ali na toj kapljici se “napaja” tisuće i tisuće kapljica u Hrvatskoj. A Hrvatska je jedna malo veća bara. Ali u toj bari plivaju zdrave ribe. Koje se ne daju zajebavati.

    A koliko je takvih “bara” u Evropi? I jezera? A u svijetu?

    Pa nije valjda vrag da nas 4 milijuna ne može počistiti ovo malo nečistoće što se skupilo na “filteru za vodu” – tamo na kraju naše bare? Promijenimo filter i opet je sve u redu.

VEZANO

najnovije