Subota, 10 lipnja, 2023
NaslovnicaVijestiNizozemski farmeri pojačavaju prosvjede dok svjetski mainstream mediji gromoglasno šute

Nizozemski farmeri pojačavaju prosvjede dok svjetski mainstream mediji gromoglasno šute

5
(40)

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Zaglušujuća tišina

I dok se o prosvjedima nizozemskih farmera u plaćeničkim mainstream medijima ne može pronaći ni retka, tamošnji poljoprivrednici sve više pojačavaju svoje proteste protiv izdajničke politike svoje vlade koja je pod potpunim diktatom Schwabovih igrača iz EU-a.

U srijedu su nizozemski farmeri poslali jasnu poruku svojoj vladi da neće pristati, niti odustati od svoje zemlje. Samo da podsjetimo kako poljoprivrednici prosvjeduju jer nizozemska vlada želi nametnuti nove klimatske ciljeve smanjenja proizvodnje dušika do 2030. godine, što će poljoprivrednike natjerati da prestanu poslovati.

“Mi, nizozemski farmeri, borimo se za svoju budućnost, a također i za vašu: bez farmera nema hrane”, stoji na njihovoj stranici FundFreely.

Govoreći za Newsmax ranije ovog tjedna, bivša glavna zamjenica pomoćnika u američkoj Agenciji za zaštitu okoliša (“EPA”) Mandy Gunasekara rekla je: “Nizozemska vlada se prodala vrlo ekstremnoj ekološkoj agendi koja gura stvari prema lošem ishodu. Stvarnost je da je ovo što Nizozemska radi, recept za glad.”

Nizozemski farmeri pojačali su svoje prosvjede u srijedu odlažući gnoj i smeće na autoceste i paleći polja uz ceste. Najnovije prosvjedi dogodili su se dan nakon što je posrednik kojeg je imenovala vlada uputio pozive poljoprivrednim organizacijama da s vladajućom koalicijom u zemlji razgovaraju o načinima smanjenja emisija dušika.

Prije nekoliko tjedana, nizozemska politička komentatorica i pravna filozofkinja Eva Vlaardingerbroek rekla je za Breitbart da se njezina domovina koristi kao “pilot projekt” za agendu Velikog reseta, te izjavila: “Čak i više od zdravlja, kontrola opskrbe hranom vjerojatno je najbolji način na koji možete kontrolirati ljude.”

Bez obzira što ne postoji medijska pokrivenost sve jačih protesta farmera, oni se događaju, a snimke se šire alternativnim putevima.

Foto naslovnice: pixabay.com

Provjeri/expose-news.com

P O D I J E L I !

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 5 / 5. Ukupno glasova: 40

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

VEZANO

najnovije