Subota, 9 prosinca, 2023
NaslovnicaVijestiNizozemskim poljoprivrednicima u znak solidarnosti se pridružuju i Kanađani

Nizozemskim poljoprivrednicima u znak solidarnosti se pridružuju i Kanađani

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

NE globalistima!

Organizatori prosvjedi najavljuju da će poljoprivrednici i vozači kamiona svojim vozilima blokirati ceste slijedećih gradova: Ottawa, Toronto, Vaughan, Edmonton, Calgary, Grande Prairie, Red Deer, Lloydminister, Montreal, Winnipeg i Vancouver, čineći ovo u znak podrške nizozemskim poljoprivrednicima koji se bore protiv tiranije svoje vlade, koja im zamaskirana u „zelenu“ agendu nastoji oduzeti egzistenciju ali i baciti na koljena poljoprivredu te zemlje što bi moglo izazvati puno šire posljedice i to po čitav svijet.

Očekuje se da će se brojni vozači kamiona poznatog Freedom Convoya pridružiti prosvjedima, te svojim vozilima zakrčiti ceste i autoceste.

Prema Western Standardu, počeo je kružiti plakat koji potiče prosvjednike da donesu traktore i poljoprivrednu opremu, kao i da “donesu zastavu iz Nizozemske, naopako prema zahtjevu Nizozemaca”.

Kao što smo već izvještavali, nizozemski poljoprivrednici prosvjeduju protiv klimatske politike koja će ograničiti emisije dušika i amonijaka od 50% do 2030. Poljoprivrednici su primarni cilj zbog navodnog utjecaja upotrebe gnojiva i stoke. Procjenjuje se da će najmanje 30% poljoprivrednika biti prisiljeno prestati poslovati i morati prodati svoju zemlju zbog ove politike.

S druge strane, Nizozemska vlada se već pozicionirala za kupnju zemljišta i stada poljoprivrednika koji neće moći izdržati nova pravila, što je opravdano dovelo do sumnje da se radi samo o otimanju zemlje.

Kao što objašnjava nizozemska pravna stručnjakinja Eva Vlaardingerbroek: “Ovdje se radi o tome da nizozemska vlada krade zemlju našim poljoprivrednicima, a oni to rade pod krinkom izmišljene dušične krize koja će u biti većinu tih poljoprivrednika potpuno uništiti i ostaviti bez posla… oni to rade jer žele zemlju ovih farmera i žele da na njoj budu smješteni novi imigranti”, te dodala:

“Oni to također žele jer farmeri očito stoje na putu planovima Velikog reseta. Poljoprivrednici su marljivi, bogobojazni i posebno samodostatni ljudi koji samo stoje na putu njihovoj globalističkoj agendi.”

Kanađani, pak, imaju svoje razloge za zabrinutost zbog razvoja događaja u Nizozemskoj, jer i Trudeau provodi gotovo potpuno istu politiku emisije dušika, pri čemu je gornja granica postavljena na 30%, umjesto 50%.

Doista, ono što se događa u Nizozemskoj mogao bi biti samo predložak za ostale zapadne nacije koje su podvrgnute politici radikalnih klimatskih promjena, a što su shvatili i sami poljoprivrednici koji su ranije ovog tjedna poslali poziv na akciju u sad već viralnom videu, tražeći od poljoprivrednika svijeta da ustanu za Dan međunarodnih demonstracija. 

Budući im se sada pridružuju Kanađani, slobodno se može reći da je poziv nije bio uzaludan.

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije