Četvrtak, 30 studenoga, 2023
NaslovnicaEkonomijaNjemački ekonomski analitičar: „Ovu jesen kreće napad na srednju klasu!“

Njemački ekonomski analitičar: „Ovu jesen kreće napad na srednju klasu!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Kratko i jasno

Njemački ekonomski analitičar Ernst Wolff gostovao je u emisiji na austrijskoj televiziji AUF1 kod poduzetnika i pisca Stefana Magneta, u kojoj su razgovarali na temu što nas očekuje ovu jesen i zimu.

Na pitanje voditelja: „Što će se desiti na jesen 2022. godine?“, evo što je odgovorio Wolff:

„Pa, mislim da stojimo u vremenu turbulencija. Stvarno ćemo doživjeti stvari koje u ovom momentu još ne možemo zamisliti. Jer, samo jedan primjer za to! Dakle, na financijskom tržištu vlada relativno jedno turbulentno doba.

Ono što su sada centralne banke učinile, dakle povećale kamate nakon što su ih godinama spuštale, prije svega će srednju klasu dovesti u velike probleme.

Mislim da će ova jesen donijeti moto, a to je frontalni napad na srednju klasu!

Kao što rekoh, srednju klasu će najviše dotaknuti. Moramo uvijek imati na umu da će sve ove povišene cijene veliki giganti i velike korporacije moći progutati, gdje će srednja klasa s tim biti dovedena u velike poteškoće.

Građani će jednostavno biti dovedeni u poteškoće i mislim da je to plan iz pozadine.

Mislim da će pokušati proizvesti što više socijalnih nemira, kao što su protekle 2,5 godine radili sa zdravstvenom krizom.

Pokušat će narod dovesti u ekonomske probleme jer u pozadini imaju plan, naime, uvesti novi novac preko univerzalnog osobnog dohotka. Dakle, sve što se događa oko nas se ne događa slučajno i ne zato što su političari tako glupi, već zato što apsolutno i ciljano provode tu agendu.“

Na pitanje voditelja: „Dakle, vi mislite da idemo u smjeru eskalacija i da će na jesen doći teška vremena? ‘Vruća jesen’ nije samo floskula?“, Wolff je vrlo kratko i jasno odgovorio:

“Da, apsolutno tako!“

Izvor videa: SimunNewsRoom

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije