Subota, 9 prosinca, 2023
NaslovnicaVijestiNovi britanski premijer Rishi Sunak glasni je pobornik uvođenja digitalnih valuta (CBDC)

Novi britanski premijer Rishi Sunak glasni je pobornik uvođenja digitalnih valuta (CBDC)

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Surprise, surprise…

Jučer je Rishi Sunak preuzeo dužnost novog premijera Ujedinjenog Kraljevstva. Inače, Sunak je poznat kao najglasniji član britanske vlade u pogledu podršku uvođenja CBDC-u ili digitalnoj valuti centralne banke.

Ranije ove godine, dok je služio kao kancelar državne blagajne, Sunak je najavio zajedničku radnu skupinu Ministarstva financija i Banke Engleske za istraživanje CBDC-a.

Sunak je rekao da “G7 pokreće niz načela politike za maloprodaju, digitalne valute središnje banke, CBDC.” Ostali članovi G7 su SAD, Francuska, Italija, Njemačka, Kanada i Japan.

“Digitalne valute središnje banke mogle bi biti digitalna verzija novca, pomalo poput digitalne novčanice koja bi se mogla koristiti uz fizičke novčanice i kovanice”, dodao je.

Sunak je rekao da će središnje banke i vlade surađivati ​​u istraživanju digitalne valute koju izdaje središnja banka. Među stvarima koje treba uzeti u obzir bit će sigurnost i sigurne transakcije te pružanje načina za obavljanje transakcija koji je svima dostupan i energetski učinkovit.

Naglasio je važnost istraživanja CBDC-a.

Vezano: Nove digitalne valute koje nameće globalna „elita“ uništavaju privatnost i dozvoljavaju jaču kontrolu

“Odluku o tome hoće li pokrenuti digitalnu valutu središnje banke donosi svaka zemlja, a nijedna G7 jurisdikcija još nije donijela taj izbor”, rekao je Sunak, te dodao: “Ove odluke pokreću važna pitanja o preoblikovanju našeg gospodarstva… Uzbuđeni smo što s članovima G7 preuzimamo vodeću ulogu u objavljivanju ovog istraživačkog rada, donoseći novac i financije u 21. stoljeće.”

Vezano: Zabrana gotovine daje apsolutnu kontrolu središnjim bankama nad vašim novcem

Provjeri/reclaimthenet.org

Foto naslovnice: screenshot reclaimthenet.org

P O D I J E L I !

1 KOMENTAR

 1. Još jedan dokaz, kako je sve pod kontrolom i u rukama okultnog globalističkog kulta kabale.

  Sunak je naravno dresirano “dijete” elite i globalističkog kulta.

  Jer inače, kao dijete migranata ne bi ni postigao karijeru, koju je postigao..

  Velika većina ljudi nema pojma o tome. Da djeca migranata, koji naprave neku političku karijeru u zapadnim zemljama, ne predstavljaju te migrante, tojest tu i tu migrantsku zajednicu, iz koje su potekli, već predstavljaju samo i jedino elitu, koja ih je i poostavila na te položaje

  Priglupi ljevičari će naravno klicati–gle kako je sin migranata u naprednoj Britaniji dogurao do položaja premjera. Ma da kako da ne…

  Sunak je iz dobrostojeće obitelji indijskih useljenika. Njegova otac nije bio šljaker kao velika većina drugih indijskih ili pakistansakih migranata već je radio kao liječnik za britansku državnu zdravstenu službu NHS.

  Sam Rishi Sunak je od početeka imao najlelitinije školovanje. Najprije na elitnom internatu Winchester College, pa onda na Lincoln koledžu i napokon na elitnom sveučilištu Oxford. Kasnije je još bio i na američkom elitnom sveučilištu Standford. 95% djece indijskih migranata, mogu samo sanjati o takvim mogućnostima.

  Onda je Rishi Sunak nakon završetka fakulteta 3 godine radio u mafijaškoj lihvarskoj banci → Goldman Sachs. Kao i mnogi drugi poznati bivši i sadašpnji političari iz Europe i SAD-a.

  Sunak je danas bogati milijunaš, a njegva supruga još bogatija multi-multi-milijunašica. Tojest, njegova žena, Akshata Narayan Murty, je kći bogatog tatice. Njen otac je indijski milijarder, N. R. Narayana Murthy, vlasnik indijskog IT koncerna Infosys.
  Prema podatcima britanskih mainstream medija i vikipedije, Rishi Sunak i žena su na 222. mjestu najbogatjih osoba u Britanjiji..
  Bogati punac je naravno uključen u mrežu globalističkog kulta.
  R. Narayana Murthy je član WEF-a i više puta je boravio u Davosu.

  Osom toga, član je odbora fondacije “United Nations Foundation” i također član odbora Ford Foundation, dakle Zaklade Ford. Zaklada Ford je uključena u globalističku mafijašku mrežu već desetljećima i u raznim mutnim globalističkim mafijaškim poslovima i mućkama, zajedmno sa Zakladom Rockefeller i Zakladom Sorosa Otvoreno društvo i derugim mafijaškim zakladama i organizacijama. sve je to naravno zapakovano u celofan nekakvog dobročinstva

  Ali i punica, dakle majka njegove žene, Sudha Murty je uključena u mafijašku globalističku mrežu. Ona je članica Gatesove zaklade.

VEZANO

najnovije