Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiOrganizirani građani uništavaju „klimatske“ nadzorne kamere u Londonu

Organizirani građani uništavaju „klimatske“ nadzorne kamere u Londonu

Girmay stvara povijest na Tour de Franceu, a Linebet donosi revoluciju u sportskom klađenju u Senegalu

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

Otpor

Britanska skupina osvetnika poznata kao “Blade Runners” koja uništava kamere za „klimatski nadzor“ diljem Londona, dobiva sve veću potporu britanskih poreznih obveznika.

Po nalogu gradonačelnika Londona Sadiqa Khana, u gradu se pokušavaju nametnuti zone s „ultra niskom emisijom“ (ULEZ), odnosno područja koja su dostupna samo vozilima s niskom emisijom. Vlasnicima automobila koji ne zadovoljavaju ove „klimatske“ standarde naplaćuje se 12,50 funti za ulazak u ULEZ zone, a uz pomoć kamera za automatsko prepoznavanje registarskih pločica (ANPR) u stvarnom vremenu.  

Uvođenje ULEZ-a izazvao je žestoke prosvjede stanovnika, uključujući i štrajkove glađu i odbijanje plaćanja kazni. Porezni obveznici također su onemogućili ANPR nadzorne kamere za koje je Transport for London (TfL), gradski odjel za promet, rekao da će se koristiti i za klimu i za provođenje zakona.

- Advertisement -

Porezni obveznici navijaju za „Blade Runners“

Otkako su klimatska ograničenja proširena prošle godine, Blade Runners su onesposobili i uništili stotine kamera. Između travnja i rujna 2023. londonska Metropolitanska policija zabilježila je 200 prijava krađa kamera i 595 prijava vandaliziranja kamera.

TfL je počeo postavljati crne kutije oko ULEZ kamera kako bi ih zaštitio od iskapčanja, ali su porezni obveznici pronašli druge načine da onesposobe kamere – poput njihovog potpunog uklanjanja.

Kao odgovor, grad je razmjestio mobilna nadzorna vozila opremljena ANPR kamerama diljem Londona u nadi da će izbjeći napade, ali Blade Runners su ubrzo počeli ciljati i na njih. Neki nadzorni kombiji uočeni su prekriveni grafitima s razrezanim gumama, dok su drugi potpuno prekriveni ceradama.

- Advertisement -

Prošli mjesec, 21 kamera je uništena u satima nakon što je Sadiq Khan ponovno izabran za gradonačelnika Londona, izvijestio je Daily Mail. Prošlog vikenda, Blade Runners su upotrijebili električne alate kako bi srušili ULEZ kameru i semafore na oduševljenje nekih poreznih obveznika. Na videosnimci koja je objavljena na društvenim mrežama čuje se trubljenje automobila u znak podrške.

Video je dobio preko 37.000 lajkova, a komentari na objavu bili su u velikoj mjeri podržavajući:

“Kada tiranija postane zakon, pobuna postaje dužnost”

Jedan od članova Blade Runnersa Matt Hardy rekao je za Daily Mail da su “ljudi ljuti zbog tiranije koja vlada i izlaze vani kako bi napravili nešto u vezi s tim.”

„Ove kamere nisu tu zbog klime. Radi se o kontroli“

Britanski glumac i influencer Laurence Fox rekao je ovaj tjedan kako mu je policija upravo vratila elektroničke uređaje nakon što je ranije ove godine uhićen jer je navijao za Blade Runnerse:

- Advertisement -

„Ove kamere nisu tu zbog klime, jer se ne radi o klimi. Radi se o ​​kontroli. One su primarna infrastruktura za sve vrste stvari koje bi nam ideolozi poput diktatora Sadiqa Khana htjeli nametnuti.

Sada napokon mogu ponovno izgovoriti riječ – „Bladerunners“. Jedno od smiješnih ograničenja slobode govora koje mi je nametnula policija.

Užasna je šteta vidjeti toliko mnogo ovih kamera kako iznenada umiru. Nisam nimalo oduševljen time. Samo zato što se smiješim, ne znači da sam pretjerao s tim da se te prevare i dalje ruše pri jakim vjetrovima. 

Živio otpor!“

Provjeri/frontline.news

Foto naslovnice: screenshot frontline.news

Slobodni Promatrač

Rađe opasna sloboda, nego mirno i sigurno ropstvo.

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!

1 KOMENTAR

 1. Odlično…
  I očekivano…
  Što je veći pritisak ćifutarije, to je veći otpor onih koji se bude iz ćifutarske pećine…
  Tako je bilo i u PLANdemiji kurtone, a specijalno je interecsantna bila pobuna Kineza i to 10 mjeseci NAKON što je ćifutarski pakšu Putin “oslobodio svijet kurtone” – započevši besmisleni bratoubilački rat međuSlavenima (na veliko zadovoljstvo talibana “geopolitike” i štovaoca Q-Anona)…

  Međutim, gledajući ovih dana scene po Mostaru, gdje se ćifutarskim-govnima zvanim “futbal” teško hipnotisana gojimska populacija:
  1. oduševljava tom ogavnom smeću zvanom “profesionalni sport”…
  2. oduševljava kad “protivnička” strana gubi – premda ne razuiju niti riječ onih koji “dobijaju”…
  … kristalno mi je jasno da će ovdje ovakve smrdljive “moderne” kamere biti dočekane sa iznimnim zadovoljstvom…
  Toliko je duboka glupoća “gradske-školovane raje” po tzv Bosni i Hercegovini…

  Da nije bilo zalaganja i direktne akcije Mirnesa Ajanovića – ovi glupaci iz tzv BIH bi vjerovatno imali PLANdemiju kurtone – sve dok jje KINEZI ne bi prekinuli…
  Jbg…
  Jedino je za nadati se da će OPET Mirnes ili neko drugi povesti ove GLUPAKE “geopolitike-nacije-sporta” (“školovane”) po BIH – kontra Svjetske ćifutarije koja nema šanse da će stati do istrebljenja… Ili našeg ili njihovog…
  (Za naše VLASTITO istreblhenje su zaduženi ovi “školovani” idioti tzv “geopolitike”… Tolika je glupoća… Na žalost…)

VEZANO

najnovije