Četvrtak, 30 studenoga, 2023
NaslovnicaNajnovije„Otrov“ naš svagdašnji daj nam danas…

„Otrov“ naš svagdašnji daj nam danas…

Odmičući se od prirode, čovjek se pomalo ali sigurno „odmiče“ i od samog sebe, skraćujući vlastiti životni vijek, nevidljivo, generaciju po generaciju…

„Neistina!“, vjerojatno je pomislio dobar dio vas, „životni vijek čovjeka se produžio u posljednjih nekoliko stotina godina! Za to postoje brojni dokazi…“

Dobro, da ih vidimo! Samo nemojmo prosječni životni vijek čovjeka procjenjivati na osnovu podataka o smrtnosti od baruta i mačeva mladih generacija u vijekovima ratova iza nas…

Da, time su nas indoktrinirali isti oni koji nam danas prodaju „spasonosne“ bockalice, od kojih se onesposobljuje i umire sve više i više ljudi, pod parolom kako je „cijepljenje jedno od najvećeg dostignuća u povijesti čovječanstva!“

Cjepiva zasad na stranu, a jeste li svjesni količine otrova kojima ste svakodnevno izloženi? Pa pogledajmo…

Ujutro se probudite u krevetu sačinjenog od materijala natopljenog Formaldehidom, „oplahnuti“ kemikalijama iz plahte, svježe oprane Nonylphenol ethoxylatom iz praška za rublje, oblačite mirisno donje rublje dok vam Benzil acetat nježno prodire kroz kožu kako bi vam „pomogao“ u radu gušterače. Sjedate za blagovaonski stol kako bi doručkovali, ali prije naiskap ispijate čašu vode, netom natočene iz slavine, uživajući u svakoj molekuli Klora (ili još bolje Fluora) koji vam tek ugodno škaklja grlo i nosnice.

Punite zdjelicu netom izvađenu iz perilice suđa (noćas opranu Triclosanom iz tablete za strojno pranje posuđa) s ugodno doziranim Pesticidima iz voća kupljenog u lokalnom supermarketu.

Odlazite u kupaonicu, zatvarate tuš kabinu i grabite Natrijev lauril-sulfat da njime, kao i svaki dan, nježno operete kožu, dok vam za tretman pranja kose samo nedostaje još nova dnevna doza Parabena. Zatim, ponovo se vraćate blagodatima Klora iz vode koji ispire ostatke „ljekovitog tretmana“ i uživate u svakom trenutku. Nakon izlaska iz tuš kabine, perete zube zubnom pastom okusa Fluorida

Još nije ni 9 sati, a već ste primili popriličnu dozu otrova…

Dezodoransi, parfemi, kreme, šminka…popis je stvarno podugačak…

Naravno, naše tijelo je poprilično otporan i jak „stroj“, koji putem svojih metaboličkih mehanizama izbaci dobar dio svih ovih otrova, ali postoje određene supstance koje je jednostavno nemoguće ili vrlo teško izbaciti. Nakon što se prijeđe granica kada se organizam više ne može boriti sa svim ovim otrovima, u organizmu se počinje dešavati proces tzv. bioakumulacije, pri čemu se otrovi talože i nakupljaju u organizmu, a što nakon izvjesnog vremena počinje izrazito negativno djelovati na sam organizam.

Dolazi do ispoljavanja nemogućnosti daljnje akumulacije tih tvari, putem slabljenja imunološkog sustava i posljedično do manifestacije u vidu zdravstvenih problema i bolesti.

Plan farmaceutske industrije, produžene ruke „gospodara iz sjene“, bio je polagano i postupno trovanje. Naime, nema smisla naglo ubiti potrošača, nego ga polako i sigurno predavati u ruke druge grane iste industrije smrti, a to je farmacija.

No, u posljednjih godinu i po dana, ova paradigma je promijenjena i očigledno se „gospodarima“ žuri kao bi što prije realizirali svoje ciljeve, pa su u igru ubacili „kataklizmički virus“ s ciljem žurnog trovanja postupkom cijepljenja.

Ovdje zaista nema smisla dodatno spominjati i „chemtrailsove“, monolitno kamenje u Georgiji na kojima su uklesane „zapovijedi“, među kojima je najintrigantnija ona “održavajte čovječanstvo ispod 500 milijuna ljudi” i slične „teorije zavjere“…ovo je dovoljno.

Činjenica je da nas danas ima nešto preko 7 milijardi i kada biste dobili zadatak smanjenja populacije koji bi po vama bio najlakši način za realizaciju? Ubrzano trovanje i sterilizacija sigurno ne…ili?

Uglavnom, to su planovi, a planovi su tu da se ruše. Svakim danom sve više ljudi se budi i uviđa prevaru. Hoće li im uspjeti ovisi isključivo o nama.

Zato…razmišljajte svojom glavom, provjeravajte svaku informaciju, istražujte sami i probudite ostale. Podijeli!

VEZANO

najnovije