Srijeda, 27 rujna, 2023
NaslovnicaVijestiPapa Franjo: „Moramo se jače boriti protiv klimatskih promjena!“

Papa Franjo: „Moramo se jače boriti protiv klimatskih promjena!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Šta se čeka!?

Papa Franjo je jučer rekao kako su toplinski valovi koji su zahvatili mnoge dijelove svijeta i poplave u zemljama poput Južne Koreje pokazali da je potrebno još hitnije djelovati u borbi protiv klimatskih promjena.

“Molim vas, ponovno pozivam svjetske čelnike da naprave nešto konkretnije kako bi se ograničile štetne emisije”, rekao je Papa okupljenima na Trgu svetog Petra na kraju današnjeg Angelusa, te dodao:

“To je hitna stvar, hitan izazov, ne može se odgoditi, a tiče se svih. Čuvajmo svoj zajednički dom.”

Franjo je pozvao svijet da što prije odustane o fosilnih goriva, a kao temelj svojega pontifikata postavio je zaštitu okoliša.

U svojoj enciklici Laudato Si (Hvaljen budi) iz 2015. napisao je kako primjećuje da planet “sve više počinje izgledati poput goleme hrpe smeća”.

O geoinženjeringu Papa Franjo se nije izjašnjavao…

Provjeri/index.hr

Foto naslovnice: web screenshot

P O D I J E L I !

4 KOMENTARI

 1. Tzv. papa Franjo je sotonista koji sluzi djavolu, a ne Bogu. Cinosticki-zidovski vlasnici stamparija novca su privatizirali davno i Vatikan, a ne samo funkcije gojimskih tzv. vlada. Tzv. papa urlice o laznim, tzv. klimatskim promjenama, a zapravo se radi o uporabi HAARP tehnologija uz koje ide i pojacana mas medijska propaganda o “potrebi” da se preduzmu “odgovarajuce mjere” za “spas” Planeta kako bi se oduzele slobode ljudima.

  “Jutarnji list je čak prije 12 godina pisao o temi umjetne kotrole vremena, koja je danas strogo zabranjena i cenzurirana. Postavlja se zdravorazumsko pitanje zašto je to tako i jeli pravi razlog današnje enzure nad tim temama zapravo agenda klimatskih promjena, koja se gura po apsolutno svim režimskim medijima i televizijama.

  Kompletan članak Jutarnjeg lista o umjetnoj kontroli vremena prenosimo u cjelosti:

  „ABU DHABI – Stanovnici pustinje koji svoj surov okoliš žele pretvoriti u profitabilnu, samodostatnu oazu u kojoj rastu biljke, upravo su postali korak bliže ispunjavanju tog cilja. Naime, znanstvenici u Abu Dhabiju tvrde kako su tijekom vrhunca ljeta 2010. godine više od 50 puta stvorili umjetne kišne oluje iz vedra neba.

  Prema pisanju Arabian Businessa, oluje su dio tajnog projekta kojeg podržava Švicarska, a kojeg je zatražio šeik Khalifa bin Zayed Al Nahyan , predsjednik Ujedinjenih Arapskih Emirata te vođa Abu Dhabija .

  ‘Weathertec’, klimatski projekt vrijedan oko jedanaest milijuna dolara koristi ionizatore, koji podsjećaju na velika sjenila za lampe, kako bi stvorio polje negativno nabijenih čestice od čega se potom stvaraju oblaci.

  Projekt trenutno funkcionira na području regije Al Ain. Počeli smo u lipnju 2010. i do sada postigli stvaranje brojnih padavina – objasnio je Helmut Fluhrer, osnivač Metro Systems International, švicarske kompanije koja stoji iza projekta.

  Dodao je kako su tijekom 122 dana ljetnih mjeseci, ionizatori uključeni 74 puta kada je vlaga zraka dosegla potrebnih 30 posto ili više. Umjetne su oluje stvarale tuču, olujne udare vjetra pa čak i snažne munje, ostavljajući lokalno stanovništvo s brojnim pitanjima.

  Projekt ima brojne primjene. Jedna od najvažnijih je sigurno dovođenje vode u sušna područja – zaključio je profesor Hartmut Grassl, bivši direktor instituta za tehnologiju Max Planck.“

  https://epoha.com.hr/2023/07/23/jutarnji-list-je-pred-12-godina-pisao-o-temi-umjetne-kontrole-vremena-koja-je-danas-strogo-zabranjena-i-cenzurirana/

 2. Jezuit Franjo predvodi religiju koja je glavni segment simbolične Bludnice iz Otkrivenja 17, a ta Bludnica jaše Zvijer( globalna politička struktura/UN)… Dakle , Bludnica kontrolira i upravlja svjetskim političkim poretkom…
  Zato ništa čudno iz papine izjave…

 3. na nezavisnom katoličkom portralu hrvatskikrsnizavjet.com Bergolja nazivaju lažnim prorokom i objavljuju sve gadosti, koje čine Bergoljo i njegova vatikanska svita..
  gadosti koje papofilni i vatikansko vjerni portali glasa koncila, bitno, laudato i drugi, prešućuju

  Bergoljo je kao članove vatikanske papinske akdemije imenovao i Jeffreya Sachsa i Marianu Mazzucato.

  Sachs je poznati američko-židovski ekonomski i financijski i svaki drugi mogući savjetnik, član mnogih globalističkih organizacija, koji je radio i za MMF i Svjestku banku. Ustvari muljator.
  1989. ga je MMF poslao u tada poljuljanu Jugoslaviju kao savjetnika anti markoviću za ekonomske reforme. I tako je po uputama Sachsa, napravljen ekonomski program za reforme. Nakon tih Saksovih reformi, radikalne privatizacije i liberalizacije uvoza, drastično je pao brutosocijalni produkt, preko 2000 državnih tvrtki su propale a nekih milijun i pol radnika je ostalo bez posla. Sachs je sada Vatikanu savjetnik i za klimatska pitanja

  Mariana Mazzucato je američka globalistička, ljevičarska aktivistica, ekonomska savjetnica, talijanskih korjena. jendnom rječju također svjetska muljatorica kao i Saks, Osim toga, ona je fanatična zagovornica pobačaja. Članica WEF-a, preciznije rečeno ona je na funkciji predsjednice ” World Health Organization’s Council on the Economics of Health for All”.
  I inače je i savjetnica njemačkog ministra ekonomije, Roberta Habecka, iz stranke Zelenih, koji je po njenim uputama i uputama WEF-a, u Njemačkoj nameće radikalni zakon za zabranu grijanja na sva fosilna goriva

  Bergoljo je na skup o klimi prije 4 godine u Vatikan pozvao i Paula R. Ehrlicha.
  Ehrlich (91 godina), poznati fanatični eugeničar, jedan od najvećih eugeničara i zagovornika depopulacije, povezanih sa Rimskim klubom, inače ateistički židov. Ehrlich je poznat kao suautor dvaju eugeničkih, de fakto fašističkih knjiga, “The Population Bomb” I “Eccoscinece”, objavljenih 70-ih godina. Eccoscience je naopisao zajedno sa Jamesom P. Holdrenom, bivšim savjetnikom Obame za pitanja klime. U toj knjizi su njih dvojica predlagali otvoreno fašističke metode za smanjene nataliteta, kao naprimjer prislini pobačaj, sterilizaciju vodom- tako da se u vodu za piće ubaci neko sredstvo za sterilizaciju, kao i ugrađivanje svim ženama nekih kontraceptivnih sprava, i ako žele začeti tj. roditi dijete, moraju dobiti dozvolu za to, samo ako elita to dopusti…

VEZANO

najnovije