Četvrtak, 30 studenoga, 2023
NaslovnicaNajnovijePfizer upozorava dioničare na mogući krah dionica zbog razotkrivanja prijevare

Pfizer upozorava dioničare na mogući krah dionica zbog razotkrivanja prijevare

Money makes the world go round…

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nastavlja se otkrivanje podataka o nepovoljnim rezultatima ispitivanja cjepiva protiv bolesti Covid-19 tvrtke Pfizer što predvodnicima farmakomafije, sasvim očekivano, nikako ne ide u prilog. Naravno, ono što najviše brine upravu Pfizera svakako je činjenica kako ova saznanja o (ne)sigurnosti cjepiva mogu utjecati na njihovo poslovanje (čitaj: pad cijena dionica i smanjenje dosadašnje besramne zarade).

Ranije smo vas izvještavali kako je Uprava za hranu i lijekove SAD-a (Food and Drug Administration, FDA) doživjela slom nakon sudskog naloga koji ih obvezuje na objavu prve mjesečne serije od 55 000 stranica dokumenata o Pfizerovom pripravku protiv koronavirusa. Agencija je isprva tražila puštanje u javnost samo 500 stranica mjesečno na rok od 55 godina, čime su pokušali kupiti sebi vrijeme kako bi zamaglili istinu. Međutim, na svu sreću pravni mehanizmi ipak djelotvorno ubrzavaju taj rok!

Zahvaljujući tome otkrivena je (naslućena) prijevara i obmana na kojoj se temelji tzv. znanost koju je FDA koristila kako bi Pfizerovom eksperimentalnom cjepivu odobrila dozvolu za hitnu upotrebu (Emergency Use Authorization, EUA). Ove godine Pfizer je očekivao da bi mogao ostvariti zaradu od preko 54 milijarde dolara u prodaji, no nad ovakve sunčane prognoze sada se nadvila ozbiljna naoblaka. U svom najnovijem izvješću o zaradi iz četvrtog tromjesečja prošle godine, Pfizer je upozorio ulagače da stvari ne izgledaju dobro zahvaljujući “izazovima potaknutim dezinformacijama” (!) koji bi mogli utjecati na kretanje cijene dionica tvrtke.

Dok zbog tekućih sudskih procesa inkriminirajući podaci kliničkih ispitivanja izlaze na vidjelo (1, 2), iz Pfizera u izvješću također napominju da se sama ozbiljnost ili rasprostranjenost bolesti Covid-19 može smanjiti ili čak potpuno nestati! Doista ne možete ne ostati zapanjeni nad činjenicom kako se vrijeme plandemije odjednom bliži kraju sada kada je integritet kliničkih podataka podvrgnut reviziji a javnost, na globalnoj razini, postaje svjesna prijevare i ugroze kojoj je kompletno čovječanstvo bilo izloženo u svim aspektima života u posljednje dvije godine.

VEZANO

najnovije