Petak, 22 rujna, 2023
NaslovnicaNajnovijePismo australskog doktora: „Necijepljeni su heroji protekle dvije godine!“

Pismo australskog doktora: „Necijepljeni su heroji protekle dvije godine!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

U kontrolnoj skupini

Joachim Kuhs, njemački član Europskog parlamenta, citira pismo anonimnog australskog doktora, u kojem, između ostalog, stoji:

“Ako se, dakle, ikada ponovo uvedu propisi o cijepljenju za Covid ili bilo koju drugu bolest ili viruse, nadajmo se da će više nas prepoznati nadolazeću autoritarnost, koja se ne brine o našoj dobrobiti, već je više usmjerena na moć i kontrolu. Rat protiv necijepljenih je izgubljen i svi bismo trebali biti vrlo zahvalni na tome!”

Evo čitavog pisma:

„Necijepljeni su heroji protekle dvije godine, jer su nam omogućili da u velikom eksperimentu imamo kontrolnu grupu i pokažemo manjkavost cjepiva protiv Covid-a.

Necijepljeni nose mnoge ožiljke i ozljede od bitaka, jer su oni hrabri ljudi, koje smo pokušali mentalno slomiti. Ali nitko ne želi pričati o tome što smo im učinili.

Znali smo da je opadajući imunitet potpuno cijepljenih imao isti profil rizika kao manjina necijepljenih. Ipak smo necijepljene žigosali za poseban progon. Rekli smo, naime, da nisu „učinili pravu stvar za opće dobro“, dajući svoja tijela i medicinsku autonomiju državi.

Mnogi takozvani stručnjaci za javno zdravstvo i politički lideri u Australiji su priznali da se cilj sastojao u tome – necijepljenima život učiniti gotovo nemogućim. Borba je višestruko pojačana od strane kolektivne rulje, a vodila se na radnom mjestu, u krugu prijatelja i na obiteljskim okupljanjima.

Danas je surova istina da ništa od ovoga nije bilo opravdano, jer smo brzo prešli iz pravednosti u potpunu okrutnost. Možemo kriviti naše lidere i stručnjake za javno zdravstvo za pritisak, ali svaki pojedinac u društvu mora za to biti priveden pravdi, što je upao u dobro postavljenu zamku.

Učinili smo to, iako smo dobro znali da je principijelni otpor neprocjenjiv, kada se radi o onome što ulazi u naša tijela…I dozvolili smo da nas uvjeravaju da su za još jedno neučinkovito cjepivo krivi necijepljeni, a ne otrovna politika neučinkovitih i smrtonosnih cjepiva.

Vjerovali smo da imamo logiku, ljubav i istinu na našoj strani. I tako je bilo lako necijepljenima poželjeti smrt, što je ironično, jer većina ljudi koji umiru su cijepljeni, što se udobno i prešutno zataškava.

Mi koji smo ismijavali necijepljene, to smo činili, jer smo se stidjeli njihove hrabrosti i principa i nismo vjerovali da će necijepljeni to prebroditi neoštećeni.

Svi bismo trebali pokušati osjetiti neku unutrašnju zahvalnost prema necijepljenima, jer smo progutali mamac i mrzili ih, jer su nam njihova ustrajnost i hrabrost kupili vrijeme da shvatimo da smo bili u krivu.

Ako se, dakle, ikada ponovo uvedu propisi o cijepljenju za Covid ili bilo koju drugu bolest ili viruse, nadajmo se da će više nas prepoznati nadolazeću autoritarnost, koja se ne brine o našoj dobrobiti, već je više usmjerena na moć i kontrolu.

Rat protiv necijepljenih je izgubljen i svi bismo trebali biti vrlo zahvalni na tome!“

VEZANO

najnovije