Nedjelja, 3 prosinca, 2023
NaslovnicaVijestiPjevačica Pink za Pfizer promovira „cjepivo“ protiv COVIDA

Pjevačica Pink za Pfizer promovira „cjepivo“ protiv COVIDA

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Ugovor s vragom

Kako piše hellomagazine.com, američka pjevačica Pink „otvorila se obožavateljima na svojim društvenim mrežama svojom najnovijom objavom o svojim zdravstvenim problemima i koristi je za širenje svijesti.“

Naime, pjevačica je u partnerstvu s Pfizerom podijelila video isječak koji govori o potrebi cijepljenja, pri čemu je istakla i to kako je svjesna implikacija.

Pink je napisala:

“Cijeli život imam astmu. Jeste li znali da me to izlaže visokom riziku od teškog #COVID19? 

Nažalost, nisam toga bila svjesna kada sam prvi put dobila COVID-19 pa mi je jako važno da svi znaju koji rizični čimbenici mogu i njih izložiti visokom riziku. 

Zbog toga želim pomoći ljudima Know Plan Go kada je u pitanju COVID-19. To znači… UPOZNAJTE svoj rizik od teške bolesti COVID-19. PLANIRAJTE što učiniti ako se pojavi COVID-19. KRENITE pitajte svog liječnika o odobrenom oralnom lijeku mogućnosti liječenja ako ste pod visokim rizikom i ako ste pozitivni na testu.”

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli P!NK (@pink)

Inače, popularna pjevačica i njezin sin Jameson bili su „pozitivni“ na COVID 2020., ali i 2021. godine, kada su spomenuli da su simptomi bili toliko jaki da je „mislila da će umrijeti“.

“Ovo će zvučati ludo, ali imali smo COVID prošle godine, vrlo rano u ožujku, i bilo je jako loše i prepisala sam svoju oporuku… Znate, u trenutku kada sam mislila da je za nas gotovo”, rekla je Marku Wright na radiju Heart.

Pink je priznala da je čak nazvala svoju najbolju prijateljicu kako bi joj nagovijestila da bi zbog bolesti mogla umrijeti i napustiti supruga Careya Harta i kćer Willow:

“Rekla sam, samo trebaš reći Willow koliko sam je voljela. Bilo mi je stvarno, jako strašno i jako loše.”

Ugovor potpisan s vragom, utjelovljenim u obliku Pfizera, ne može ništa opravdati, pa ni strah od smrti…

Provjeri/hellomagazine.com

Foto naslovnice: screenshot hellomagazine.com

P O D I J E L I !

1 KOMENTAR

  1. “Pjevačica Pink za Pfizer promovira „cjepivo“ protiv COVIDA”

    ma kakvo iznenađenje, …

    Pink, odnosno pravo ime prezime, Alecia Beth Moore…

    “…Alecia Beth Moore was born on September 8, 1979 in Doylestown, Pennsylvania, to emergency room nurse, Judith Moore (née Kugel) and insurance salesman, James Moore. She has described herself as an “Irish-German-Lithuanian-Jew”, and identifies as Jewish (her mother is Jewish)….”

    sve jasno…

VEZANO

najnovije