Četvrtak, 30 studenoga, 2023
NaslovnicaNajnovijePlenkovićeva kritika medija

Plenkovićeva kritika medija

Nema iluzije, nema novca...

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

“Priča o Đokoviću i procesiji na Hvaru su dvije najgluplje i najbezobraznije teze u medijskom eteru.”izjavio je predsjednik vlade Andrej Plenković.

Čitajući između redaka, ovo je kritika inače poslušnim medijima, a zapravo znači: Ne puštajte u eter priče o otporu prema sustavu i cijelom “novonormalnom” narativu. U suprotnom… prestati ćemo financirati vaše privatne firme novcima poreznih obveznika.

Zbog čega su ovakve teme nepoželjne?

Pa da se i drugi ne bi ohrabrili i počeli odbijati poslušnost i stvarati otpor, jer ipak treba održavati iluziju kako je sve divno i kako se svi pridržavaju “mjera” i da se vlada zapravo bori protiv “strašnog” virusa prehlade, a ne protiv vlastitoga naroda.

Pogledajte slijedeći popis samo nekih od medija i iznose novca kojeg su dobili, pa ćemo vas pitati biste li vi bili protiv onih koji ovako izdašno “podupiru” vašu privatnu firmu…i od koje naravno očekujete još puuuno “kikirikija” za “dobro odrađeni posao”? Sumnjamo. Naravno, čast izuzecima.

Originalno objavljeno na Index istrage

P.S. I katolička crkva u Hrvatskoj, svake godine, dobiva zavidan iznos od vladajućih. A s obzirom da to moraju na neki način vratiti, ne treba čuditi prometanje kardinala i biskupa u vodeće stručnjake po pitanju “protuepidemijskih mjera” i “cijepljenja”?

VEZANO

najnovije