Srijeda, 6 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijePočeli problemi i nemiri oko nestašice hrane

Počeli problemi i nemiri oko nestašice hrane

Neka jedu kolače…

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Još u srpnju 2021. godine upozorili smo kako gospodari iz sjene pripremaju krizu koja bi mogla pogoditi čitavo čovječanstvo. Naravno, tada još nismo mogli znati da će se za postizanje cilja odigrati na kartu uspostave oružanog sukoba između Rusije i Ukrajine, jer je izgledalo da bi i umjetno stvorena kriza koronavirusa bila sasvim dovoljna. No, očigledno je procijenjeno da je potrebno uvesti dodatni poremećaj kako bi se svijet što prije uveo u novo doba gladi.

Nažalost, najnoviji izvještaji upravo potvrđuju naše strepnje. Al Jazeera izvještava o protestima u Iraku, gdje su cijene hrane naglo porasle, što vlada opravdava upravo sukobom Rusije i Ukrajine. Istodobno, Libanon najavljuje racionalizaciju pšenice jer bi se, prema procjenama vlade, zemlja mogla od lipnja naći u problemima po pitanju nestašice ove žitarice. Naime, Libanon uvozi preko 60% svoje pšenice baš iz Ukrajine.

Doda li se ovim vijestima najave poljoprivrednih stručnjaka iz SAD-a kako će prinosi u svibnju i lipnju biti katastrofalni, izgledno je da ćemo vrlo brzo biti svjedoci praznih polica u trgovinama. Osim što je Ukrajina zaustavila sav izvoz većine žitarica, Rusija je zaustavila i izvoz poljoprivrednih gnojiva. Zna li se podatak da Ukrajina i Rusija, prema podacima američkog ministarstva poljoprivrede, sudjeluju s 29% u svjetskom izvozu žitarica, zaista morate biti naivni ukoliko i dalje mislite kako je ovaj sukob počeo sasvim slučajno upravo tu i da se ne radi o unaprijed pisanom scenariju.

Da se sprema nešto „veliko“ govore i nedavne vijesti iz Srbije i Hrvatske. Prvo je srbijanski predsjednik Vučić u prošlu srijedu najavio kako je Srbija pred najtežom krizom od Drugog svjetskog rata, zbog čega je odlučio zabraniti izvoz kukuruza, brašna, ulja i pšenice, da bi se zatim samo dan poslije oglasili i iz Hrvatske vlade i poručili kako se kreće u „neophodnu“ nabavu kukuruza, pšenice, svinjskog i purećeg mesa, sjemenskog kukuruza i pšenice, te ulja, mlijeka i jaja. Dakle, gdje ima dima ima i vatre…

Ratom u Ukrajini, narodu je skrenuta pozornost s Velikog reseta, koji se i dalje realizira u pozadini priča o koronavirusu i sukoba Istoka i Zapada. Pridruži li se i „velika glad“, dimna zavjesa će biti toliko gusta da će tek rijetki moći vidjeti izlaz.

Svaka slijedeća kriza podiže razinu straha u ljudima, lišavajući ih sposobnosti zdravog rasuđivanja i usmjeravajući ih na taj način poput miševa ili ovaca u željenom smjeru. U smjeru koji nas dovodi u stanje prihvaćanja bilo kakvog ponuđenog rješenja kojim bi se, naoko riješili nastali problemi. Ne zaboravite da oni već imaju spremno rješenje…jedino što su morali iznjedriti jesu novi problemi.

Nova kriza nestašice hrane i gladi mogla bi dovesti do većih nereda i pljački trgovina mješovitom i prehrambenom robom. Sustav će reagirati pojačanim nadzorom sigurnosti, možda čak i uz pomoć oružanih snaga, a sve kako bi se dodatno utjerao strah i panika među ljude. No, neće nas „gospodari“ ostaviti bez rješenja, budite sigurni. „Rješenje“ će biti ponuđeno u obliku neke vrste propusnice za „racionalnu raspodjelu hrane“. Hoće li to biti u obliku digitalne propusnice koja vam garantira dovoljno hrane za preživljavanje ukoliko ispunite određene uvjete (npr. cijepljenje) ili dugo najavljivani sustav digitalnog identiteta u kojem će biti integrirani svi vaši osobni podaci i digitalni novčanik, tek ćemo vidjeti.

Paralelno s pričom o nestašici hrane odvijati će se (već se i odvija) priča o ekonomskom kolapsu. Uglavnom, sve ove umjetno stvorene krize (koronavirus, oružani sukob Istok-Zapad, nestašica hrane, ekonomski kolaps…) samo su provedbeni planovi u realizaciji konačnih ciljeva Velikog reseta, a to je uspostava potpunog nadzora i kontrole nad čitavim čovječanstvom.

Kaos je u jeku, bit će još i puno gore, no ne treba biti pesimist. „Gospodari iz pakla“ imaju velike planove, koji djelomično uspijevaju upravo zbog činjenice što se znatni dio ljudi lako predaje. Svi vi koji čitate ove retke zasigurno ne spadate u ovu skupinu i iznimno je važno da zapamtite kako ste upravo vi predodređeni da budete nova snaga čovječanstva, novo svjetlo u magli koja sve više prijeti da potpuno zavlada našim životima. Svjetlo koje sve jače gori sa svakim novo probuđenim i potpuno svjesnim pojedincem…

VEZANO

najnovije