Srijeda, 29 studenoga, 2023
NaslovnicaNajnovijePogledajte tko čini 94% svih umrlih u Britaniji od travnja naovamo

Pogledajte tko čini 94% svih umrlih u Britaniji od travnja naovamo

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nestajanje…

Još u ožujku 2022., Agencija za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva (UKHSA) objavila je da od 1. travnja 2022. više neće objavljivati ​​status cijepljenja novih slučajeva Covid-19, hospitalizacija i smrti, tvrdeći da je to zato što je britanska vlada ukinula besplatno univerzalno testiranje na Covid-19 i da će to utjecati na njihovu “sposobnost robusnog praćenja slučajeva Covid-19 prema statusu cijepljenja”.

Naravno, to je bilo daleko od istine, a sve što su željeli je izgovor da prestanu objavljivati ​​podatke koji su jasno ukazivali da cijepljena populacija trpi ogromnu štetu u imunološkom sustavu, s najvišim stopama slučajeva, hospitalizacija i smrtnosti na 100 000 među potpuno cijepljenom populacijom.

Sljedeći graf prikazuje stvarnu učinkovitost cjepiva protiv Covid-19 među trostruko cijepljenom populacijom u Britaniji u 3., 7. i 13. tjednu UKHSA izvješća o nadzoru cjepiva 2022. kao što vidite krivulje su otišle na negativnu stranu efikasnosti.

Sad se može samo nagađati je li trenutna mainstream preokupacija ostavkom Borisa Johnsona samo planirana distrakcija, jer je druga britanska vladina agencija, poznata kao Ured za nacionalnu statistiku (ONS), upravo objavila podatke o smrtnosti prema statusu cijepljenja.

Najnoviji skup podataka ONS-a naslovljen je Smrtni slučajevi prema statusu cijepljenja, Engleska, 1. siječnja 2021. do 31. svibnja 2022., a mogu se skinuti s njihove službene stranice.

Na osnovu tih najnovijih službenih podataka, objavljenih samo nekoliko sati prije ostavke Borisa Johnsona, izrađen je slijedeći graf, koji pokazuje postotke umrlih od Covid-19 prema statusu cijepljenja.

Toliko…

Foto naslovnice: unsplash.com

Izvor: expose-news.com

VEZANO

najnovije