Četvrtak, 30 studenoga, 2023
NaslovnicaVijestiPokret za banku necijepljene krvi

Pokret za banku necijepljene krvi

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

SafeBloodDonation

Švicarski naturopat George Della Pietra pokrenuo je novu uslugu “SafeBlood Donation” za pružanje čiste, necijepljene krvi za pacijente kojima su potrebne transfuzije.

Budući da je opća opskrba krvlju sada zaražena “potpuno cijepljenom”, kemijskom krvlju nakrcanom proteinima, potražnja za čistom krvlju raste. Pietra je to očito vidio kao izvrsnu priliku za pružanje čiste krvi, koja je sada traženija nego ikad.

Nazivajući kampanju masovnog ubrizgavanja “zločinom stoljeća”, Pietra vjeruje da cijepljenja mRNA „cjepivima“ kontaminiraju krv i uništavaju imunološki sustav.

Ako necijepljena osoba primi transfuziju krvi koja sadrži mRNA, šiljaste proteine ​​i bilo što drugo što se nalazi unutar tih bočica, tada bi se i ona mogla zaraziti, stoga je smislio uslugu darivanja sigurne krvi.

Mediji pod kontrolom korporacija rugaju se Pietri dok ga optužuju za pseudoznanost, ali ostaje činjenica da je čista krv sve traženija jer nitko ne želi zaraženu.

“Dobivam stotine e-poruka u kojima me pitaju: ‘Imate li dostupne krvi, jer me čeka operacija za tri tjedna'”, kaže Pietra.

“Želimo biti platforma za ljude koji žele imati slobodan izbor darivatelja krvi. Bilo da misle da postoji stvarna teorija zavjere, da se Novi svjetski poredak događa, ili ako jednostavno kažu ‘Ja to jednostavno ne želim’ iz bilo kojeg razloga.”

U eri nakon Operacije Warp Speed, imati čistu, necijepljenu krv smatra se posebnim. Budući da se čini da su necijepljeni manjina, relativna rijetkost te čiste, necijepljene krvi potencijalno joj daje višu cijenu.

Po svim društvenim mrežama, takozvani “čistokrvni” pišu o tome kako krv bez uboda vrijedi mnogo novca. Isto vrijedi i za spermu necijepljenih muškaraca, za koju neki kažu da bi mogla postati “sljedeći Bitcoin”.

Vezano: Bolnice ne odvajaju krv cijepljenih i necijepljenih donora

Bolesno je razmišljati o svemu ovome u novčanim terminima, ali takva je priroda ortačkog kapitalističkog svijeta u kojem svaki detalj ljudskog života mora biti unovčen kako bi se zadovoljila nezasitna pohlepa svijeta koji je potpuno poludio.

Upravo sada SafeBlood Donation ima članove u najmanje 16 zemalja u kojima je cilj uspostaviti banke krvi koje svojim članovima osiguravaju necijepljenu plazmu. Plan je također izvršiti pritisak na više bolnica i zdravstvenih vlasti da dopuste “usmjerene donacije” posebno necijepljene krvi u tradicionalnim centrima za darivanje krvi.

“Medicinske vlasti dopuštaju samo usmjerene donacije u određenim situacijama kada je to medicinski neophodno, kao što je nabava rijetke krvne grupe, ali odbijaju sve veće zahtjeve za ‘necijepljenom’ krvlju iz etičkih i medicinskih razloga”, izvijestio je jedan medij.

Razlog zašto SafeBlood Donation nailazi na neke poteškoće s ovim je taj što “službeni” izvori, uključujući američku Agenciju za hranu i lijekove (FDA), inzistiraju na tome da nema razlike između cijepljene i necijepljene krvi.

Očekuje se da trenutni sustav neće biti u skladu s onim što SafeBlood Donation i njegovi članovi pokušavaju učiniti, tako da će neizbježan ishod ovoga biti stvaranje potpuno nove infrastrukture davanja krvi u kojoj je dopuštena samo čista krv.

“Nikada nisam vidio ovakvu krv”, kaže Pietra o anomalijama koje je uočio nakon ispitivanja krvi ubodenih, što ga je potaknulo da uopće pokrene SafeBlood Donation.

“To je bio, da budem iskren, glavni razlog zašto sam pokrenuo cijelu stvar, jer kad sam ovo vidio, bio sam tako užasnut.”

Provjeri/naturalnews.com

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije