Srijeda, 6 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijePoslušajte Mišakova razmišljanja o trenutnim zbivanjima

Poslušajte Mišakova razmišljanja o trenutnim zbivanjima

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Odavno budan

Krešimir Mišak je jedan od onih ljudi, koji su stvari, onakve kakve one zapravo jesu shvatio puno prije nego li smo mi ostali uopće i znali da te stvari i postoje. Njegova publika uglavnom se „trpala“ u ladicu otkačenih teoretičara zavjera i nitko ga nije shvaćao ozbiljno. No, danas je situacija znatno promijenjena, a Krešo je postao vrlo „tražena roba“ i gotovo da nema podkasta koji ne želi biti počašćen njegovim gostovanjem. Ljudi su u međuvremenu doživjeli masovno „buđenje“ i shvatili su da je sve ono što je godinama „neki tamo“ Mišak „Na rubu znanosti“ palamudio u kasni noćni sat na trećem programu, zapravo bila istina, istina o našim životima.

Nakon desetak napisanih knjiga, posljednja od njih doživjela je ogroman publicitet i to upravo u jeku plandemije koronavirusa, a zove se „Smrt transhumanizmu, sloboda narodu!“ Naime, Mišak u ovoj knjizi na potpuno jednostavan i čitatelju zanimljiv način objašnjava što je to u pozadini čitave ove priče koje smo postali svjesni tek posljednje dvije i po godine, a koja se odvija znatno duže. Zanimljivo je da je knjiga napisana prije izbijanja plandemije Covida-19 i u njoj se ona, što je i normalno, uopće i ne spominje. A opet, u njoj je sve objašnjeno…tko i zašto…

Ne bi bilo u redu da vam sad prepričavamo sadržaj Krešine knjige, morat ćete se sami s njom pozabaviti, vrijedna je vremena kojeg ćete na nju potrošiti, a kao „trailer“ neka vam posluži ovih osam minuta gostovanja u „Centralnom dnevniku sa Senadom Hadžifejzovićem“, u kojem Mišak govori o trenutnim zbivanjima i pogledu u blisku budućnost.

Jer Krešo je bio u pravu još prije dosta godina, vjerojatno je i sad u pravu…

Video prenesen sa stranice 2012-transformacijasvijesti.com.

VEZANO

najnovije