Subota, 15 lipnja, 2024
NaslovnicaNajnovijePoslušajte što vam poručuju „gospodari“ iz Davosa

Poslušajte što vam poručuju „gospodari“ iz Davosa

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Poželjan niži IQ

Kao što već možda znate, u tijeku je godišnji sastanak Svjetskog gospodarskog foruma (WEF-World Economic Forum) u švicarskom Davosu, na kojem „gospodari“ raspravljaju o tekućim pitanjima na temu potpunog utamničenja čovječanstva.

Među njima je, naravno, i Klaus Schwab koji je „dobio priliku“ da gledatelje ZDF-a upozna s najnovijim zbivanjima na području upravljanja (čitaj manipuliranja) ljudskim društvom.

U ovom kratkom intervjuu, s očigledno unaprijed pripremljenim pitanjima, Schwab iznosi „brojne“ tekuće svjetske probleme s kojima se „gospodari“ moraju nositi, od kojih su mnogi, a mi bismo rekli svi, upravo u njihovoj režiji. Teme se redaju kao na traci, od klimatskih promjena, covida, rata, ekonomske krize…

Ono što se očigledno nastoji promovirati njemačkom gledateljstvu koje prati ovaj tv kanal je sugestija kako su sve te navedene krize nastale jednostavno slučajno, bez ičijeg upliva, te da bi svaki pojedinac morao prihvatiti određene „žrtve i rezove“ u cilju njihovog rješavanja u slijedećih nekoliko godina. I naravno, prihvatiti centraliziranu Svjetsku vladu, jer sad smo, kako kaže Schwab, zaista sebični i okrenuti samo sebi, a što se naročito pokazalo u “pandemiji”.

Dakle, očigledno se radi na intenziviranju Agende 2030 i „Velikog reseta“, a svakako je zanimljivo čuti iz usta ovog „čovjeka“ kako već zna da će nas u budućnosti ponovo pogoditi, kako on kaže, „slijedeća pandemija“.

Mi se zaista pitamo koliko glup moraš biti da bi povjerovao u dobronamjernost ovog reklamnog pamfleta i izgovorenih riječi Klausa Schwaba!

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije