Nedjelja, 3 prosinca, 2023
NaslovnicaZdravlje & LifestylePrava istina o Epstein-Barrovom virusu – 1.dio

Prava istina o Epstein-Barrovom virusu – 1.dio

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

EBV

Epstein-Barr je virus iz obitelji herpesa za kojeg se zna već stotinjak godina. Tijekom tog razdoblja njime su bili zaraženi naraštaji i naraštaji ljudi. U tom je procesu mutirao i razvijao se u različite hibride i sojeve.

Danas ima preko šezdeset različitih sojeva EBV virusa, koji se mogu kategorizirati u šest skupina, ovisno o njihovoj jačini, a svaka skupina uključuje približno deset vrsta. Medicinska su istraživanja dosad otkrila viruse koji pripadaju samo jednoj skupini. Kad su Anthony Epstein, Yvonne Barr i Bert Achong obznanili svoje otkriće EBV-a 1964. godine, najvjerojatnije su pronašli ono što se naziva EBV virusima broj šest i sedam iz skupine 2.

Ubrzo poslije tog revolucionarnog otkrića EBV-a, obustavljeno je financiranje daljnjih istraživanja. Toliko desetljeća poslije, medicinske zajednice i dalje ne znaju da postoji toliko različitih skupina te da postoje i mutirani sojevi virusa.

Neki sojevi EBV-a (oni u skupini 1) vrlo su blagi i sporo se šire; moguće je da nikad ne izazovu ništa više od bolova u leđima. Drugi sojevi EBV-a puno su agresivniji i brzo se šire; oni su odgovorni za neka od najtežih oboljenja našeg vremena, uključujući multipla sklerozu i neke vrste raka.

Te različite vrste EBV-a pružaju objašnjenje zašto se taj virus kod različitih ljudi manifestira na tako različite načine. One također objašnjavaju širok raspon problema sa štitnjačom. Gušavost se, na primjer, razvija kao rezultat djelovanja prvog soja virusa iz skupine 1.

Hipertireoza i Gravesova bolest, s druge strane, izazvane su isključivo vrstama iz skupina 4 i 5. To su agresivni sojevi koji štitnjaču potiču da stvara dodatno tkivo i tako pojača vlastiti obrambeni mehanizam, što zauzvrat izaziva prekomjernu proizvodnju hormona štitnjače.

Sojevi EBV-a u skupinama 4 i 5 također su uzroci raka štitnjače. Dobroćudni tumori, čvorovi i ciste mogu biti izazvani sojevima EBV-a iz skupina od 2 do 6.

Hashimotovu bolest i hipertireozu može izazvati bilo koji soj EBV-a, iz bilo koje skupine.

U ovom trenutku, EBV-virus širi se poput epidemije, a medicina ga poznaje tek kao uzročnika mononukleoze. No, medicinska zajednica ne zna da je mononukleoza samo jedan od četiri stadija ovog virusa. Upravo zato svoju pozornost moramo usmjeriti na EBV, a saznanje o tome kako ovaj virus djeluje, jedini je način da zaštitite sebe i svoje voljene od svih problema koje bi mogao izazvati.

Virusni otrovi

Dok EBV konzumira svoju omiljenu hranu koja uključuje otrovne teške metale, višak adrenalina, pa čak i jaja, on luči toksični otpad. Što se više razvijaju stanice virusa, to se više luči tog otrovnog otpada i javlja se više tegoba kao što je narušena funkcija mitralne valvule, što posljedično izaziva srčane palpitacije.

Životni ciklus stanice virusa traje približno šest tjedana, a nakon toga odumiru. Te odumrle stanice virusa su toksične i, kako se EBV širi tijelom, njih se u tijelu nakuplja sve više, pogotovo u jetri i limfatičkom sustavu, što izaziva tromost u njihovoj funkciji i pridonosi problemima kao što su umor, povećanje tjelesne mase, zadržavanje vode u tijelu, nadimanje, konstipacije, valovi vrućine, preskakanje srca, mentalna smušenost i simpomi perimenopauze i menopauze.

U kasnijim stadijima virusa, EBV proizvodi neurotoksine – otrove koji narušavaju funkciju živaca. Ti su neurotoksini dio sluzavog taloga koji nastaje kao nusprodukt djelovanja virusa nakon čega se rasplinjuju i često izazivaju upalu živaca te snažne bolove.

Snaga ovih neurotoksina je toliko moćna da može uništiti, pa čak i ubiti zdrave stanice u organu i vezivnom tkivu. Ako virus konzumira izlučene neurotoksine na koje na svom putu naiđe, otrovni se materijali recikliraju i snaga otrova se povećava. EBV koristi te otrove u strateškim razdobljima u Trećem i Četvrtom stadiju, ne bi li spriječio imunološki sustav da se bori protiv virusa.

Kada su bakar i pesticidi, kao što je DDT, akumulirani u jetri, EBV luči i dermatoksine – otrove slične neurotoksinima. Kako EBV može usporiti funkciju jetre i limfatičkog sustava, ti sustavi teško uspijevaju pročistiti te toksine, tako da oni uspijevaju pobjeći kroz kožu, uzrokujući nadraženost, bol, svrab i/ili osipe.

Provjeri/Anthony William (medicinski medij – zdrava štitnjača)

Foto naslovnice: screenshot ucsfhealth.org

P O D I J E L I !

5 KOMENTARI

 1. Nisam baš upoznat s ovim detaljima, ali nešto mi govori da je Provjeri na pravom putu. Sklada se s učenjima Dr. Toma Cowana, Dr. Stefana Lanke, Dr. Andy Kaufmana. Ćelije ispuštaju svoje “smeće” i tijelo ga se mora riješiti. Kada “smeće” duže vrijeme ostaje u organizmu – onda postaje toksično. Sami sebe trujemo kada organizam više ne funkcionira kako treba.

  Pa vidjeli smo kako je bilo u Zagrebu nedavno sa smećem. Ista priča. Ista meta – isto odstojanje. Sve je to tako jasno, logično i skladno. Svemir je sklad ljepote i funkcionalnosti. I sad ga “tamo neki” misle promijeniti. Da dobiju neograničenu moć. Neograničena moć je jedna vrlo ružna stvar. I gadno smrdi. Kao da Zagreb deset godina ne bi očistili od smeća. Ili sto godina. “Sto godina smeća” – apokaliptični nastavak one prekrasne bajke “Sto godina samoće”. Pa će onda valjda doći “Tisuću godina sreće”.

  Nestrpljivo očekujem 2. dio 🙂

 2. Die Welt javlja da će po prvi put u njemačkom parlamentu- bundestagu, odnosno rajhstagu(od 1991. je u opet u Berlinu), govorit neke osobe,koje su oštećene cjepivom.. i to na poziva CDU-a…

  ovo je očito još jedan dalji korak, da se sve katastrofalnije posljedice cjepljenja, koje se ne mogu više sakrivati, drže pod kontrolom. Tojest da banda koja je za sve to odgovorna, sada kofol preispitiva sve to, — jer nezavisni mediji, nezavisni aktivisti i nezavisni liječnici i medicinari o svemu tome neumorno iznose iscrpne informacije i istina se probija.. i sada je očito fora u tome, da mainstream banda u službi kulta, ne dopusti da se stvari otmu kontroli… pa se zato kofol brinu o tome… a iz CDU-a su čak obećali pomoć oštećenime od cjepiva…
  kakvi licemjeri..
  Jer CDU je također suodgovoran u masovnom zločinu, kao i SPD i Zeleni. Koji su sada na vlasti u trojnoj koaliciji sa liberalima. Jer CDU i SPD su zajednički bili na vlasti pod Merkelicom kao kancelarkom od jeseni 2017. do jeseni 2021. Dakle u prve 2 godine plandemije, Merkelica je bila kancelarka, a njen ministar zdravlja, homić Jens Spahn , također iz CDU-a, koji je bio učenik Klausa Schwaba u WEF-u, plus što je sudjelovao i na skupu Bilderberga, još prije plandemije.

  A također i pojedini pokrajinski čelnici CDU-a i sestrinskog mu bavarskog CSU-a, bili su među najgorima oštromjerašima i plandemičara. Prije svih bavarski premjer i samozvani šerif Markus Soeder, koji je za vrijeme plandemije u Bavarskoj uvijek prvi uvodio najstrožije i najbesmislenije mjere. i vršio pritisak na necjepljene..ali se ljigavac počeo povlačiti još sredinom 2022. kada je odjednom prevrnuo ploču i protivio se produženjima mjera i prvi u bavarskoj ukidao postojeće mjere.

  u sve ovo spada i to što su ministra zdravlja Lauterbacha, nedavno oštro uzeli u žrvanj kritike u ms medijima, a on je sam skrušeno priznao da su mnoge mjere bile greška… posebno dugo zatvaranje škola i razne druge prisilne mjere protiv školske djece..
  psihopatski lobist farmaceutske industrije, Lauterbach je 2020. i 2021. u vrijeme kada još nije imao nikakvu funkciju u vladi CDU i njegova SPD-a, bio najžešći bukač i oštromjeraš, koji je uvijek zahtjevao još oštrije i oštrije mjere, poput sličnih galamdžija i lopina kod nas, Đikića, Jonjića, Trobonjače, Sriće i ostalih lopina plaćenika kulta… Takav hardlajner, Lauterbach je nastavio biti i kada je od listopada 2021. postao novi ministar zdravlja, međutim.. negdje od sredine 2022. , kola si mu pošla nizbro i postajao je sve slabiji..
  Čelnik Liberala Kubicki, koji je prije koji mjesec zahtjevao obdukciju tijela svih onih, koji su umrli ubrzo nakon cjepiva, zahtjeva sada od Lauterbacha da dadne neopozivu ostavku …

  također ima glasova koji zahtejavju osnivanje odbora za istragu grešaka cijele politike njemačke vlade za vrijeme 3 godine plandemije..

  • Da,planirano trovanje ,povećana smrtnost od 40ak %,listopad 2022…a “stručnjaci” šute,dnovinari skreću temu bilo gdje , samo pelc ne diraj.
   I d povećana smrtnost kod populcije od 25-45god.starosti .
   Sad izgleda,da su nabodeni zajebali vlastiti imu.sistem ,i nevidim izlaz za vjernike cjepiva.
   Inače mi je jedan dragi poznanik ,drugi dan nakon druge fizerove,umrao u snu,otkazala pumpa sa52,i da,nema obdukcije,ulične svirače se vozi drito u krematorij…pa ako vatra pročišćava vidimo se jednom opet

VEZANO

najnovije