Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaVijestiPreokret u Italiji: sada se dopušta rad „necijepljenim“ medicinskim djelatnicima

Preokret u Italiji: sada se dopušta rad „necijepljenim“ medicinskim djelatnicima

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Sad očajnički traže pomoć

Ranije ove godine, talijanska vlada nametnula je da se svi stanovnici stariji od 50 godina, uključujući i sve zdravstvene radnike, moraju “cijepiti” protiv koronavirusa kako bi živjeli i radili u zemlja. Sada, međutim, ista ta vlada poništava svoju odluku, barem za medicinske radnike.

Nakon smjene talijanskog premijera Marija Draghija, Nacionalna federacija kirurga i stomatologa, službena medicinska agencija talijanske vlade, odlučila je dopustiti povratak na posao svim necijepljenim liječnicima i medicinskom osoblju kojima je uskraćen rad ako tako žele.

Odluka označava veliki obrat za agenciju, koja je Italiju pod Draghijem pretvorila u medicinski fašističku policijsku državu, prepunu uznemiravanja, zastrašivanja, prisile i zlostavljanja.

“Sve do nedavno, vladina liječnička udruženja bila su na čelu pokreta za obvezna cijepljenja”, izvijestila je Zaklada RAIR, te dodala “međutim, sad su preokrenuli priču, ne preuzimajući nikakvu osobnu odgovornost za svoje postupke“.

Umjesto da prizna da je bilo pogrešno i jednostavno zlo, te da uputi iskrenu ispriku, Nacionalna federacija sada izigrava žrtvu, a njen predsjednik Filippo Anelli poručuje da talijanska vlada nije učinila ništa loše time što je tiranizirala javnost pokušavajući prisiliti sve da prime injekcije protiv svoje volje. A odupirući se toj tiraniji, necijepljeni su tiranima zagorčali život, što Anellija uzrujava.

Kao što se možda sjećate, oko 1900 liječnika i stomatologa diljem Italije suspendirano je od strane profesionalne udruge njihove zemlje jer su odbili „cjepivo“, a prema novom zakonu koji je usvojen, svi medicinski radnici moraju biti “potpuno cijepljeni” kako bi nastavili raditi, uključujući i takozvane “boostere“.

Nisu samo zdravstveni radnici diljem Italije bili pod prisilom, već i učitelji, policajci, pripadnicima oružanih snaga i svi koji rade i borave u staračkim domovima.

Taj takozvani “zakon” u biti je dekretirala talijanska vlada pod Draghijem još u prosincu 2021., a ovakva iznenadna promjena politike još više dokazuje koliko je sve oko „cijepljenja“ bilo pogrešno.

Foto naslovnice: pixabay.com

Provjeri/naturalnews.com

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije