Četvrtak, 28 rujna, 2023
NaslovnicaNajnovijePripremite se, kreće ofenziva cijepljenja! – 2.dio

Pripremite se, kreće ofenziva cijepljenja! – 2.dio

Kad smo početkom lipnja pisali članak Pripremite se, kreće ofenziva cijepljenja!, bili smo skoncentrirani na ofenzivu promocije cijepljena putem main stream medija. Tada smo vam poručili:

„Informirajte svoje starije, susjede, nemoćne i sve one za koje mislite da bi mogli lako pasti pod utjecaj ovakve agresivne kampanje koja se sprema!“

S obzirom da je ministar cjepljenja…pardon zdravstva, Vili Beroš na razini Ministarstva zdravstva donio odluku da su svi liječnici obiteljske medicine dužni kontaktirati sve osobe starije od 65 godina, a koji nisu do sada primili cjepivo, ponovit ćemo ovaj apel.

Za taj posao dobili su 15 radnih dana. Ako ih u tom vremenu ne uspiju dobiti putem telefona u roku od 30 radnih dana moraju ih, uz pomoć patronažnih sestara obići, a one koji pristanu cijepiti u njihovim domovima. O obavljenom poslu nakon što istekne 30 dana koliko su dobili, liječnici imaju sedam dana da dostave resornom Ministarstvu rezultate. Također, svim pacijentima koji odbiju cijepljenje, to će biti upisano u zdravstveni karton.

Informirajte svoje starije, susjede, nemoćne i sve one za koje mislite da bi mogli lako pasti pod ruku ovih zlotvora. Objasnite im da ih nitko nema pravo na ovakav način maltretirati!

Objasnite im da se ne javljaju na nepoznate brojeve, da se nisu dužni javljati svojim doktorima jer nisu oni tu radi doktora, već obratno! Objasnite im da nisu dužni otvarati vrata nikome, a pogotovo ljudima koji nose igle u rukama!

Podijelite ovo jer svaki život je bitan!

VEZANO

najnovije