Srijeda, 29 studenoga, 2023
NaslovnicaVijestiProsvjednici tražili Nürnberško suđenje protiv Pfizera i vladinih dužnosnika

Prosvjednici tražili Nürnberško suđenje protiv Pfizera i vladinih dužnosnika

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Odgovornost?

Prosvjednici su se u subotu okupili ispred Pfizerovog svjetskog sjedišta u New Yorku tražeći odgovornost za ozljede od „cjepiva“ protiv covida.

Zahtijevali su “sudove u stilu Nürnberga” za rukovoditelje i zaposlenike velike farmaceutske tvrtke, zajedno s vladinim dužnosnicima koji su podržavali mandate „cjepiva“ protiv COVID-19.

Video snimak NJEG Media prikazuje prosvjednike ispred Pfizerovog sjedišta kako prosvjeduju protiv “medicinske tiranije”.

Nakon toga prosvjednici su marširali do sjedišta UN-a skandirajući “Nürnberg”, aludirajući na suđenja u Nürnbergu nakon pada nacističke Njemačke, koja se smatrala odgovornom za zločine koje je počinila tijekom Drugog svjetskog rata.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

1 KOMENTAR

  1. 2 zanimljiva članka na portalu mainstream lista Die Welt prije nekoliko dana…

    u podnaslovu se kaže: mRNA cjepiva Biontecha i Pfizera dobili su odobrenje možda na osnovu lažnih dokumenata. sve je više sumnji u podatke iz odlučujuće faze studije 3.
    Pfizer izbjegava optužbe i odbija da se ti podatci podvrgnu ponovnoj provjeri..

    a u 2. članku, koji se također bavi cjepivima i Pfizerovim partnerom Biontechom, kaže se u uvodu, – da su njemačka vlada i farmacuetski koncerni namjerno utjecali na diskusiju o koroni i plandemiji, i da su pokušali suzbiti kritične primjedbe na račun politike vlade za vrijeme plandemije.. novi dokumenti iz takozvanih “twiter fajlova”, pokazuju kakvu ulogu je u svemu tome igrao jedan savezni (državni, vladin) ured i sa kojim namjerama se u raspravu uključio Biontech..

VEZANO

najnovije