Subota, 23 rujna, 2023
NaslovnicaVijestiProtiv ŽIVOTA na Zemlji - Američka vlada namjerava potrošiti 1,2 milijarde dolara...

Protiv ŽIVOTA na Zemlji – Američka vlada namjerava potrošiti 1,2 milijarde dolara na ISISAVANJE CO2 iz zraka

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Operacija „Ubij sve živo“

Američka vlada najavila je inicijativu od 1,2 milijarde dolara za isisavanje ugljičnog dioksida iz atmosfere u nastojanju da postigne “neto-nula globalno gospodarstvo” do 2050. godine. Naime, deklarirani cilj Bidenovog režima o “globalnoj ekonomiji bez neto prometa” do 2050. je nacrt Velikog reseta koji je prvi iznio globalistički Svjetski ekonomski forum.

U petak je Odjel za energetiku potvrdio da će potrošiti do 1,2 milijarde dolara za dva pionirska postrojenja za isisavanje ugljika iz zraka.

Dužnosnici su rekli da je ovo najveća investicija u “inženjersko uklanjanje ugljika” u povijesti.

Kako izvještava InfoWars, ministrica energetike Jennifer Granholm rekla je u izjavi da će se 1,2 milijardi dolara koristiti za razvoj dva komercijalna postrojenja za “izravno hvatanje zraka” u Teksasu i Louisiani.

“Samo smanjenje naše emisije ugljika neće preokrenuti rastuće učinke klimatskih promjena; također moramo ukloniti CO2 koji smo već stavili u atmosferu—što gotovo svaki klimatski model jasno pokazuje da je ključno za postizanje nulte neto globalne ekonomije do 2050. godine”, rekla je Granholm. 

“Ovim ulaganjem koje je omogućio program ulaganja u Ameriku predsjednika Bidena, postavljaju se temelji za industriju izravnog hvatanja CO2 iz zraka koja je ključna za borbu protiv klimatskih promjena—transformirajući lokalna gospodarstva i usput stvarajući zdravije zajednice.”

Ministarstvo dalje tvrdi da će projekt “ukloniti više od 2 milijuna metričkih tona emisija ugljičnog dioksida (CO2) svake godine iz atmosfere – količina koja je ekvivalentna godišnjim emisijama iz otprilike 445.000 automobila s benzinskim pogonom.”

Više CO2 – veće, zdravije i rodnije biljke i životinje

O kakvom luđačkom planu se radi vrlo jednostavno je objasniti. Naime, plin CO2 okrivljen je za sve probleme ovog svijeta po pitanju „klimatskih promjena“, bez ijednog jedinog dokaza. Plin, kojeg u Zemljinoj atmosferi ima svega 0,04% lažno je optužen da izaziva nepostojeće „klimatske promjene“, dok se bezobzirno zatvaraju oči pred činjenicom da se Zemljina klima oduvijek mijenja.

Sastav Zemljine atmosfere. Donji dijagram predstavlja najmanje uobičajene plinove koje čine samo 0.038% atmosfere (Wikipedija)

Na krilima narativa o „alarmantnoj klimatskoj situaciji“, sada se svakodnevno prebrojavaju svako nevrijeme, jači vjetar, kiša, oluja, poplava, (namjerno izazvani) požari, čime se u javnosti želi postići potpuno isti efekt kakav se postigao u plandemiji svakodnevnim prebrojavanjem „novozaraženih“, hospitaliziranih i umrlih od korone.

Istina po pitanju CO2 je potpuno suprotna od onoga što tvrde globalistički zavjernici.

Najjednostavniji dokaz tome je poljoprivredna praksa umjetnog obogaćivanja poljoprivrednih staklenika CO2 ili „Upumpavanje CO2“. Ovo je tehnika koja omogućava poljoprivrednim kulturama da maksimalno iskoriste svoj potencijal fotosinteze, pri čemu biljke postaju veće, snažnije, otpornije i daju veće prinose.

Opskrba dodatnim ugljikovim dioksidom često je primjenjivana metoda za povećanje prinosa stakleničkih usjeva. Količina ugljičnog dioksida u vanjskom zraku je dovoljna za rast biljaka, međutim kada se puno biljaka stavi zajedno u staklenik, razine ugljičnog dioksida padaju jer sve biljke koriste ugljični dioksid za fotosintezu. Dodavanjem CO2 (obogaćivanje CO2) znatno se povećava fotosintetski potencijal usjeva, posebno za sunčanih dana.

Osim na biljke, razina CO2 u atmosferi direktno se odražava i na sve životinje. Poznata je činjenica da je biljni, ali i životinjski svijet u davnoj prošlosti Zemlje bio znatno veći nego je to danas, a razlog tome je upravo veća količina plina CO2 koja je tada bila prisutna u zraku. O tome svjedoče fosilizirani ostaci negdašnjeg životinjskog svijeta…

Bilo bi potpuno nerazumno pretpostavljati da količina CO2 u zraku, osim na biljke i životinje, nema utjecaja i na ljude. Jesu li ljudi zbog toga prije bili krupniji i objašnjava li to brojne dokaze o postajanju divova teško je sa sigurnošću tvrditi. Ako je to istina, onda se plan globalističkih luđaka o isisavanju preostalog CO2 iz zraka savršeno uklapa u njihovu „slagalicu strave“ po kojoj bi ljude trebalo fizički smanjiti kako bi trošili manje resursa, kako to promovira WEF.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije