Subota, 23 rujna, 2023
NaslovnicaVijestiPrva „dama“ Francuske izgubila parnicu zbog navodne klevete da je transeksualka

Prva „dama“ Francuske izgubila parnicu zbog navodne klevete da je transeksualka

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Izopačene „elite“

Brigitte Macron (69), prva dama Francuske, izgubila je parnicu nakon što je optužena da je rođena kao muško i da se potajno podvrgla operaciji promjene spola.

Brigitte Macron tužilao je dvije žene koje su napravile viralan video na YouTubeu koji je sadržavao dokaze da je rođena kao muškarac. Obitelj Macron zatražila je da sud osudi dvije žene i dodijeli znatnu odštetu, dodajući da su optužbe da je Brigitte rođena kao muškarac “savršeno ekscentrična teza”.

Međutim, čini se da se francuski sudac ne slaže s Macronovima i izbacio je slučaj Prve dame sa suda, prema izvješćima.

U izvješću, koje su izvorno objavile francuske novine Le Point, stoji: “U svojoj odluci, koju je konzultirao AFP, sud je proglasio nevažećim poziv Brigitte Macron za invaziju na privatnost i prava na sliku, smatrajući da su činjenice koje je osudila trebale biti kvalificirane pod javnom klevetom.”

Jedna od žena koje su napravile video na YouTubeu identificirala se kao “medij”, dok je druga žena istaknula da je “neovisna novinarka”, navodi se u izvješću. 

Prva dama Francuske pokrenula je pravni postupak nakon što je trogodišnja istraga jedne francuske novinske kuće zaključila da je rođena kao muškarac s imenom Jean-Michel Trogneux, zbog čega je vijest postala viralna na francuskom Twitteru na sličan način kao i glasine iz SAD-a o Michelle, odnosno Michealu Obami.

Vezano: Službeni dokumenti otkrivaju da je Michelle Obame bila registrirana 14 godina kao muškarac u biračkom popisu

Supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, 69-godišnja Brigitte Macron, tužila je istraživačke novinare uključene u izvještaj za klevetu, izvijestio je pariški list Le Figaro.

Konzervativni časopis Faits et Documents objavio je u rujnu članak u kojem tvrdi da je proveo trogodišnju istragu o gospođi Macron te da njihovu teoriju podupiru mnogi stručnjaci.

Francuski novinari tvrde da su pronašli dokaze da je Brigitte Macron rođena kao Jean Michel Trogneux (desno)

Novinarka Natacha Rey dala je 10. prosinca četverosatni intervju o ovoj vijesti, navodi Numerama. Video je izbrisan nakon pravnih prijetnji Macronovih, ali ne prije nego što ga je pogledalo više od 470.000 ljudi.

Nekoliko dana kasnije, 13. prosinca, hashtag #JeanMichelTrogneux počeo je biti popularan na Twitteru u Francuskoj. Hashtag je danima bio tema o kojoj se najviše raspravljalo na platformi društvenih medija.

Trogneux je djevojačko prezime gospođe Macron.

Francuski predsjednik Emmanuel Macron započeo je vezu sa suprugom Brigitte kada je imao samo 16 godina, dok je ona imala 40 godina i bila je profesorica u njegovoj školi.

U izvješću se kaže: “Prije nego što je napunio 17 godina, gospodin Macron hodao je sa svojom još uvijek udanom učiteljicom, protivno izričitoj volji svojih roditelja.”

Roditelji gospodina Macrona vjerovali su da njihov sin hoda s Brigitteinom kćeri, Laurence, prije nego što je istina izašla na vidjelo.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

1 KOMENTAR

 1. baš paše, potajni homić Macron oženi 24 godine starijeg biološkog muškarca, koji je postao žena.
  I tako ima fino alibi.

  slična stvar kao i kod Obame.
  potajni homić Obama oženi biološkog muškarca Michelle, koji je postao žena.
  I tako fino ima alibi
  ustvari da je Obama homić, o tom su svjedočile neke njegove bivše studentske kolege, a ponajviše Larry Sinclair, koji je deklarirani homić, koji je 2008. napisao knjigu o tome, o svom nekadašnjem poznanstvu sa mladim gejom Obamom i njihovim odnosima

  inače, ova Macronova me malo izgledom podsjeća na nekad poznatu disko pjevačicu Amandu Lear. Koja je imala duboki glas, i o kojoj se uvijek šuškalo,,da je trans, tojest da je ustvari biološki muškarac.

VEZANO

najnovije