Subota, 9 prosinca, 2023
NaslovnicaVijestiPutin Zapadu: „Upotrijebit ćemo sva sredstva koja su nam na raspolaganju da...

Putin Zapadu: „Upotrijebit ćemo sva sredstva koja su nam na raspolaganju da zaštitimo Rusiju i naš narod. To nije blef!“   

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Kuha se, kuha…

U svom sedmominutnom obraćanju koje je prenosila nacionalna televizija, Putin je jučer upozorio Zapad da ne blefira koristeći sve što mu je na raspolaganju da zaštiti Rusiju, očito referirajući se na svoj nuklearni arsenal. Prethodno je poručio Zapadu da ne guraju Rusiju uza zid i zamjerio je zemljama NATO-a što Ukrajini isporučuju oružje.

U nastavku donosimo neke od naglasaka iz njegova govora:

“Svrha ovog Zapada je da oslabi, podijeli i na kraju uništi našu zemlju. Oni već izravno govore da su 1991. uspjeli rascijepiti Sovjetski Savez, a sada je došlo vrijeme i za samu Rusiju, da se treba raspasti na mnoge smrtno neprijateljske regije”, rekao je Putin.

“A takve su planove planirali dugo vremena. Poticali su bande međunarodnih terorista na Kavkazu, promovirali ofenzivnu infrastrukturu NATO-a blizu naših granica. Totalnu rusofobiju su učinili svojim oružjem, pa su desetljećima ciljano gajili mržnju prema Rusiji, prvenstveno u Ukrajini, kojoj su pripremali sudbinu antiruskog uporišta, a sam ukrajinski narod pretvarali su u topovsko meso i gurali u rat s našom zemljom, pokrenuvši ovaj rat, još 2014., koristeći oružane snage protiv civilnog stanovništva, organizirajući genocid, blokadu, teror nad ljudima koji su odbili priznati vlast koja je nastala u Ukrajini kao rezultat državnog udara”, dodao je.

“Danas naše oružane snage, kao što sam već rekao, djeluju na liniji dodira, koja prelazi tisuću kilometara, suočavaju se ne samo s neonacističkim formacijama, već zapravo s cijelim vojnim strojem kolektivnog Zapada.”

“U ovoj situaciji smatram nužnim donijeti sljedeću odluku – koja je u potpunosti primjerena prijetnjama s kojima se suočavamo – a to je: zaštititi našu Domovinu, njezin suverenitet i teritorijalni integritet, osigurati sigurnost našeg naroda i naroda u oslobođenim teritorijima. Stoga, smatram potrebnim podržati prijedlog Ministarstva obrane i Glavnog stožera o provođenju djelomične mobilizacije u Ruskoj Federaciji.”

“Pokrenuta je i nuklearna ucjena. Ne govorimo samo o granatiranju nuklearne elektrane Zaporožja, koje potiče Zapad, čime prijeti nuklearna katastrofa, nego i o izjavama nekih visokih predstavnika vodećih država NATO-a o mogućnosti i dopustivosti korištenja oružja za masovno uništenje protiv Rusije – nuklearnog oružja.”

“One koji si dopuštaju takve izjave o Rusiji, želim podsjetiti da i naša zemlja ima različita sredstva za uništavanje, a za neke komponente suvremenija od onih u zemljama NATO-a. A ako teritorijalna cjelovitost naše zemlje bude ugrožena, svakako ćemo upotrijebiti sva sredstva koja su nam na raspolaganju da zaštitimo Rusiju i naš narod. To nije blef.”

P O D I J E L I !

1 KOMENTAR

 1. glumac u službi kulta, kao i njegovi navodni protivnici; Biden, Macron, Scholz, von der Leyen i ostali, ustvari svi igraju za istu ekipu, za iste gospodare, za iste režisere Trumanovog šoua. On od rane mladosti održava odnose sa Chabad Lubawitschom u rusiji.

  Prijatelj je sa Kissingerom, (on sam Kissingera osobno naziva prijateljem), Njih dvojica su se više puta sastajali, zadnji put 2016. u moskvi.,
  Također je prijatelj sa Rokefelerovim operativcem za veliki reset, Klausom Schwabom, sa kojim se zadnji put, sastao u Kremlju u studenom 2019. Schwab osobno je rekao, da je i Putin bio jedan od njegovih učenika u forumu “young global leaders” u WEF-u. Ima video o tome, gdje to Schwab kaže, može se pronaći svuda , i na youtube kao i na mnogim hrvatskim portalima.

  Stara sotonjara 99-godišnji Kissinger je bio mentor 15 godina mlađem, “mlađanom” Schwabu. Što Schwab sam ponosno ističe.
  Godišnji skup WEF-a 2021. održan je u siječnju online, preko interneta zbog tadašnjih mjera zaključavanja. Šef Schwab je sjedio U Davosu u Švicarskoj. A glavni igrači su sjedili svatko u svom glavnom gradu. Merkelica u Berlinu, Macron u Parizu, itd..a Putin u Moskvi. I svatko je preko interneta i skajpa bio uključen, tako da su mogli čuti i vidjeti jedni druge. U svom dugačkom govoru, Putin se iz svog ureda u moskvi obratio Shwabu sa riječima “gospodine Schwab, dragi Klause”. I onda je na početku tog gopvora, sam rekao da se sa Schwabom poznaje od ranih 90-ih i da su se puno puta sastajali na skupovima WEF-.a u Davosu.

  U daljem tijeku tog govora, Putin je hvalio cjepljenje i pozvao na veće zajedništvo i suradanju svijeta, za borbu protiv pandemije i da se što više ljuti cjepi protiv korone.

  Rusija također sprovodi Schwabovu “4. industrijsku revoluciju” i sudjeluje u planovima digitalizacije i kontrole građana i velikog reseta.

  2020. i 2021. baš u dvije plandemijske godine, u moskvi je 2x zaredom održana vježba WEF-a i Klausa Schwaba, “Cyber Poligon”, u kojo su se kofol vježbali mogući hakerski napadi i prekidi lanaca opksrbe. Domaćin vježbe bila je Sberbanka, čiji je šef Herman Gref, odavno povezan sa cijelom zapadnom i američkom, bankarskom mafijom. Kao i sa WEF-om. Na vježbi su bili i neki visoki ruski dužnosninici, među njima i ruski premjer Mihail Mitsutušin.

  ali, ako netko od naivaca Trumanovog šoua geopolitike misli, da su Putuin i rusija, upadom u Ukrajinu u veljači 2022. prekinuli sve te veze sa zapadnim globalistima, vara se.
  Na skupu takozvanog “Sanktpeterburškog međunarodnog ekonomskog foruma” (SPIEF) u lipnju ove godine u Sankt Petersburgu (Petrogradu), sudjelovali su i predstavnici više zapadnih zemalja, koje su kofol u ekonomskom ratu sa Rusijom. Tu su npr. bili i predstavnici trgovačke komore Njemačke i predstavnici iste komore SAD-a, i drugih zapadnih zemalja, kao i preedstavnici privredne komore Hrvatske i privredne komore Srbije.

  šlag na tortu bio je da je na tom skupu bio i direktor kriminalne rokefelerov-gatesove organizacije WHO-a za Europu, Hans Kluge, te predstavnica WHO.-a za Rusiju, Melita Vujnovich. I da su WHo i ruska vlada izgladili “nesporazume”. Vujnovich je rekla, da ured WHO.-a ostaje i dalje u Moskvi. WHO je obećao da če priznati rusko cjepivo Sputnik V.
  WHO i ruski RFID (državana ustanova koja je tamno odgoivorna za cjepiva) su dogovoroli suradnju.

  I na tom skupu, na kojem je bio i Putin, strogo su se držala pravila WHO-a lažne pandemije i lažne bolesti korine, Tako da su svi sudionici se morali testirati.
  Isto je bilo i na skupu drugog foruma. “Istočnog ekonomskog foruma” u Vladivostoku, prije mjesec dana, također su fino poštovala pravila WHO-a za plandemiju i svi su morali biti testirani.
  Upada u oči, da se ova obadva ruska društvanca također nazivaju “…ekonomski forum” kao i onaj glavni Schawbov WEF- Svjetski ekonomski forum. od milijun mogućih imena za te organizacije, oni ih gle čuda obadvje nazvali ekonomski forum.

  ova odluka o mobilizaciji, je slijedeća u nizu iracionalnih odluka Putina i ruskog rukovodstva.
  Zapravo je i cijeli rat protiv Ukrajine potpuno iracionalan.. Ako potpuno ostavimo po strani moralnu komponenetu, i ako sve posmatramo hladno i trezveno samo sa gledišta ruskih geopolitiočklih interesa- ruski pohod u Ukrajini nema niti 0% smisla i koristi za Rusiji i ruski narod, ali zato ogromnu štetu.

  Naravno da je Zapad, tojest globalistički kult kabale ili duboka država, uz pomoć svojih pijuna izvršio puč u Ukrajini 2014. U režiji Sorosa i Victorie Nuland. I da razne paravojne postrojbe, kao panjine iz Azova, koje, uostalom financira ukrajinsko-židovski oligarh Igor Kolomoiski, u zadnjih 8 godina bauljaju tamo. sve je to poznato. Kao i to, da razne američke i NATO rakete i postrojbe, odavno godinama se nalaze u okolnim državama, članicama NATO-a; U Litvi, Latviji, Estoniji, Poljskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj… dakle, moguća prijetnj< Rusiji od strane NATO-a, postoji već odavno u susjednim i obližnjim državama svuda oko Rusije… Tako da priča o prijetnji iz Ukrajine (u kojoj do ovog rata nije bilo veliko NATO-ovog oružja) ne pije vodu. Tojest, prijetnja za Rusiju, ako se realno gleda, bila je veća (i danas je) iz okolnih država, članica NATO-a, koje već godinama sve imaju neke američke i NATO baze i postrojbe, I hrvatski vojnici su, kako je poznato, bili slani na granicu Poljske i Rusije u službi NATO-a, i zo još prije 5-6 godina, to jest u službi guzica bankara globalnog kulta.

  Ali, Putin nije dakle naredio "denacifikaciju" 2014. ili 2015. ili 2016. ili 2017. ili 2018… već baš u veljači 2022. Potpuno iznenađujuće za sve, osim za američko rukovodstvo, CIA-e, ili propagandnu TV Bloomberg… koji su svi nekoliko tjedan prije početka ruske operacije, najavili tu operaciju, dok su se ruski dužnosnici tada kofol sprdali sa time i nazivali to nebulozama..
  Baš tjedan prije početka ruske opearcije, predstavanik Rusije u UN-u, je na ove "prognoze" i optužbe iz SAD-a, da će Rusija izvršiti invaziju u Ukrajini, se sprdajući, rekao, da je to glupost i da bi to bilo isto da SAD napadne London.
  ali kad tamo ono baš bi onako kako su CIA, Bloomberg i ekipa najavljivali.Tv Bloomberg (židovskog milijardera , člana Demokrata i člana globalnog kulta Michaela Bloomberga), 2 tjedna prije objavio scenarij ruske invazije na ukrajinu. mnogi se sprdali da je to patka, kad ono 2 tjedna kasnije, baš bi tako.

  Putin naredio tu operaciju protiv ukrajinskog režima, gle čuda, baš u onom trenutku,a kada je krajem 2021. i početkom 2022. otpor protiv plandemije i cjepljenja, nakon 2 mukotrpne godine plandemije, zaista konačno počeo ozbiljnjije jačati, u mnogim zemljama i bili su prosvjedi.
  Nakon početka rata u Ukrajni, taj je otpor faktički pometen preko noći nestao. Prosvjedi protiv tiranije plandemije nestadoše, a zamjenili su ih tada režimski namješteni protesti protiv ruskog rata u Ukrajini. Upadljivo je da su se tada u ožujku, neki od najvećih plandemijskih tvrdolinijaša i koronacista, kao njemački Lauterbach, kandaski Trudeau, a i slovenski Janša, se odjednom trsili u prvim redovima režimskih demonstracija protuv ruskog rata i solidarnosti za mir u Ukrajini. Lauterbach u Berlinu, Trudeai u Ottavi, a janša u Ljubljani..I sada su svi oni odjednom kao neki mirotvorci i začas zaboravljeno što su činili u plandemiji
  Plandmija je lijepo potisnuta u pozadinu, ali nije završena, dok su glavni glumci i njihovi mainsteream mediji naivcima ponuduli novi "Trumanov šou".

  ovaj rat je nanio štetu i Ukrajincima i Rusima, i svim ostalim običnim ljudima u cijeloj Europi. sve gora ekonomska kriza, prekid lanaca obskrbe, međusobne blokade, sankcije, inflacija… sve to pogađa i obične Ruse, i obične Njemce, i obične Francuze, i obične Britance,..itd, kao i obične Hrvate, obične Srbe, Bošnjaka, Slovence i ostale na ovim prostorima, na kojima domaći glumcai također stalno potpaljuju.

  tko profitira od rata u ukrajini? komu je rat jedino donio korist? globalističkom okultnom kultu i njihovim planovima velikog reseta, Ako posmatramo tu svjetsku globalističku elitu, doista kao kult, dakle kao fanatičnu religijsku zajednicu, što oni zapravo i jesu– jedino tako, ovaj ruski rat i Putinovi potezi dobivajui smisao,. Smisao u korist njih, elite, kulta, kabale. Po principu, što gore to bolje ili ono "pomoću kaosa do reda".

  Jer sve je podređeno njihovim planiovima velikog reseta i njihovoj fanatičnmoj religiji. Dakle , oni svi rade u korist svog okultnog kulta i religije, a na štetu običnog naroda, običnih ljudi, koji su za sve njih bespravna stoka i beskoriosne izjelice. Što se po prvi put otvoreno u povijesti pokazalo u zadnje 2 godine plandemije, kada su svi ti državnici vlastito sanovništvo tako tretirali, kao bespravnu stoku.
  Naivna masa uhvaćena u matrixu Trumanovog šoua lažne geopolitike, treba konačno shvatiti, da njima nije stalo ni do Rusije, ni do Njemačke, ni do Francuske… ..ni do Hrvatske..ni bilko koje države. Njime je stalo samo do njihove religije okultnog satanističkog kulta, kojemu svi služe. Nacije i vjere su za njih ništavne. Oni ih koriste samo kao fasadu da bi zavarali "beskorisne izjelice, koje se naivno pale na to. U stvarnosti, u planovima globalista, nacije i države , trebaju biti uništene, nestati, da bi se mogla stvoriti svjetska država.

  Francišković je na portalu dnevno, još prije nekih 8 godina rekao, da svi igraju za istu ekipu i da i Putin igra za kult, Po poznatom principu kulta; teza-antiteza.

VEZANO

najnovije