Nedjelja, 3 prosinca, 2023
NaslovnicaVijestiRobert F.Kennedy Jr. kandidirat će se za predsjednika demokrata 2024. godine

Robert F.Kennedy Jr. kandidirat će se za predsjednika demokrata 2024. godine

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Budući predsjednik?

Baš kao što je i nagovijestio da bi mogao učiniti, predsjednik i osnivač Children’s Health Defense (CHD) Robert F. Kennedy Jr. kandidirat će se za predsjednika 2024. kao demokratski protukandidat predsjedniku Joeu Bidenu.

Papirologija podnesena Saveznoj izbornoj komisiji ovaj tjedan pokazuje da se sin pokojnog bivšeg američkog državnog odvjetnika Roberta F. Kennedyja i nećak pokojnog bivšeg predsjednika Johna F. Kennedyja pridružuje duhovnoj savjetnici i autorici Marianne Williamson kao drugi demokratski kandidat koji traži nominaciju stranke umjesto Bidena na sljedećim predsjedničkim izborima.

Bivši odvjetnik za okoliš koji je sebe dugo opisivao kao “doživotnog demokrata”, Kennedy predstavlja održivog protivnika protiv Bidena, koji je krajnje nepopularan i mrze ga ne samo republikanci, već i mnogi demokrati.

Kennedy se proslavio tijekom “pandemije” koronavirusa glasnim protivljenjem takozvanim “cjepivima” koja su pokrenuta operacijom Warp Speed. Kennedy je također borac za slobodu zdravlja s velikim iskustvom u podršci slobodi pojedinca.

Glas za Kennedyja je glas za zdravstvenu slobodu

Na prošlomjesečnom događaju koji je organizirao Institut za politiku New Hampshirea, Kennedy je dao preliminarnu najavu da “razmišlja o” kandidiranju za predsjednika protiv Bidena.

“Preskočio sam najveću prepreku, a to je da mi je žena dala zeleno svjetlo”, našalio se Kennedy pred gomilom željnih pristalica.

Na tom je događaju Kennedy kritizirao Bidenov režim i Nacionalni odbor Demokratske stranke zbog promjene redoslijeda predsjedničkih predizbora. Umjesto da bude prvi u nizu, New Hampshire će sada glasati drugi u kalendaru, tri dana nakon Južne Karoline, koja je sada na prvom mjestu glasovanja.

Prije konačnog odobrenja za ovaj izmijenjeni raspored, Kennedy je napisao otvoreno pismo odboru pozivajući svoje članove da zadrže New Hampshire na prvom mjestu zbog opsežne i spomena vrijedne povijesti zagovaranja građanskih prava i transparentnosti izbora.

“Četiri elektorska glasa u New Hampshireu mogla bi odlučiti o izborima 2024.”, izjavio je Kennedy o tzv. „swing“ državi. “Ono što je najvažnije, New Hampshire provodi najsigurnije i najtransparentnije izbore u Americi. To bi trebao biti uzor našoj zemlji u trenutku kada nam je najpotrebniji.”

Ostaje nejasno hoće li se Biden uopće ponovno kandidirati 2024. godine. Bijela kuća je opetovano rekla da se Biden u potpunosti namjerava kandidirati za drugi mandat.

Kennedyjeva odluka da se kandidira predstavlja treći put da se netko iz obitelji Kennedy kandidirao za javnu dužnost u Sjedinjenim Državama.

Kennedy je dugo bio na čelu Riverkeepera, istaknute ekološke neprofitne skupine koja odražava njegovu poštenu i iskrenu potporu razumnom očuvanju i naporima očuvanja okoliša.

“Kennedy je Faucijev najveći i najučinkovitiji kritičar”, napisao je jedan birač o tome zašto podržava Kennedyja za predsjednika – “vjerojatno jedini demokrat kojeg poštujem.”

“Svi su mediji pokušali potisnuti njegovu knjigu ‘Pravi Anthony Fauci’, ali je ipak postala bestseler. Pametan, hrabar čovjek. Biden mu ne bi bio dorastao u raspravi.”

Provjeri/naturalnews.com

Foto naslovnice: screenshot naturalnews.com

P O D I J E L I !

1 KOMENTAR

VEZANO

najnovije