Subota, 9 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeRoditelji, niste dužni POTPISATI NIŠTA što ne želite!

Roditelji, niste dužni POTPISATI NIŠTA što ne želite!

“Sotona je lukavi lažac koji sve izokreće”

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Što vrijeme dalje odmiče, sve više uočavamo da živimo u svijetu izokrenutih vrijednosti. Došli smo do faze, kada na svakodnevnoj bazi možemo vidjeti kako nam naši vrli političari, uz pomoć medija, a za račun globalne elite iza kojih stoji glavom i bradom sam Vrag, izokreću sve vrijednosti.

Ljudi stalno zaboravljaju, da vladajući trebaju služiti nama a ne mi njima. Bar bi tako trebalo biti, ali nažalost nije, što dokazuje ovu tezu da je sve izokrenuto.

Dakle, pokušavaju nas uvjeriti da je nenormalno ustvari normalno i obrnuto.

Danas smo u procesu oslobađanja od stalnog dokazivanja da smo zdravi ukoliko želimo participirati u društvu. Normalno bi, valjda bilo da se podrazumijeva da je netko zdrav dok se “ne dokaže” suprotno.

Da to ne ostane rezervirano samo za neka područja života, odlučili su svoju glupost uvesti i u školski sustav. Ovih dana roditeljima se po djeci šalju testovi za “dobrovoljno” samotestiranje djece i sulude izjave koje je “potrebno” potpisati ukoliko to ne žele.

Znači sada i djeca da bi išla u školu trebaju stalno dokazivati da su zdrava.

A od kad se to potpisuje da nešto ne želiš? Valjda bi oni što to “žele” trebali potpisati da žele i da prihvaćaju odgovornost za dobrovoljno eksperimentiranje nad svojom djecom, jer je iz dopisa HZJZ-a evidentno da oni nemaju pojma kako će to utjecati na djecu niti fizički niti psihički.

To je isto kao da vam dođe neki prodavač i kaže da bi vi trebali kupiti nešto od njega a ako ne želite onda mu trebate potpisati da ne želite kupiti. Logično, jel’ da?

Ne znamo je li želite živjeti u takvoj normalnosti i želite li stvarati takvu “normalnost” za svoju djecu, mi svakako ne želimo.

Stvar je vrlo jednostavna, niti ste dužni prihvatiti testove i testiranje, niti potpisivati nikakve izjave!

Odbijte sad suradnju sa sotonistima jer djecu u protivnom očekuje testiranje dva, tri puta sedmično, pa uvjetovanje ulaskom u školu, sve do cijepljenja!

Pošaljite razrednicima i ravnateljima škole vašu odbijenicu (primjer dopisa ravnatelju škole)!

VEZANO

najnovije