Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaVijestiSAD opet uvode nužan negativan covid test za putnike iz Kine

SAD opet uvode nužan negativan covid test za putnike iz Kine

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Ponovo?!

Kako bi ušli u SAD iz Kine, počevši od 5. siječnja, putnici će morati pokazati “negativan” rezultat testa na covid, zahvaljujući novoj politici Bidenovog režima.

Čineći potpuno istu stvar za koju je prethodno kritizirao Donalda Trumpa, optužujući bivšeg predsjednika za “raspirivanje vatre mržnje, straha i ksenofobije”, predsjednik Joe Biden odlučio je da su Kinezi jedini koji trebaju zadržati igrokaz covida i ​​u novoj godini.

U nečemu što se čini kao još jedan pokušaj pokretanja svjetske prijevare, komunistička Kina okončala je svoju politiku “zero covida”. Rečeno nam je da su stotine milijuna Kineza zbog toga “pozitivni” na covid.

Naslovi koji sada kruže slični su onima koji su počeli kružiti internetom krajem 2019. neposredno prije službenog pokretanja prve „pandemije covida“. Radi li se sada na sljedećoj?

Vezano: OPREZ! Ponovno rasplamsavanje „pandemije“?!

Putnici u SAD iz kontinentalne Kine, Hong Konga i Makaa uskoro će morati uzeti bris, vjerojatno iz nosa (iako je u jednom trenutku komunistička Kina radila i analne briseve), u potrazi za bacilima covida.

Licemjerje Bidena da nametne ova nova ograničenja gotovo tri godine nakon što je Trump učinio istu stvar je upečatljivo. Evo što je Biden tada rekao o Trumpu i njegovoj odluci da uvede ograničenja putovanja za pojedine zemlje:

“Pandemija je oslobodila poznate sile mržnje, straha i ksenofobije koje on uvijek potpaljuje… koje su oduvijek postojale u ovom društvu. Ali ovaj predsjednik je to donio sa sobom, donio je sa sobom novu bujicu rasnih poruka, verbalnih i fizičkih napada i drugih djela mržnje, nekih suptilnih, nekih otvorenih, protiv azijsko-američkih i pacifičkih otočana.”

Sad kad Biden radi istu stvar, pitamo se šalje li i on rasne poruke koje će rezultirati verbalnim i fizičkim napadima, kao i mržnjom, na ljude iz kontinentalne Kine, Hong Konga i Makaa.

“Imali smo rasiste i oni su postojali, pokušali su biti izabrani za predsjednika”, dodao je tada Biden govoreći o Trumpu. “On je prvi koji je to učinio.”

Pretpostavljamo da je Biden drugi rasistički predsjednik koji je “izabran”, s obzirom na to da slijedi Trumpove korake pokušavajući pokrenuti još jednu prijevaru.

Nije li Biden prije tri mjeseca rekao da je pandemija gotova?

“U potpunosti očekujem da ću ovog vikenda vidjeti Nancy Pelosi kako trči Kineskom četvrti grleći što više Kineza s kojima može doći ispred kamere CNN- a”, našalio se jedan od komentatora, misleći na vrijeme nakon što je Trump uveo svoje zabrane putovanja kada je Pelosi igrala na kartu rasizma.

Mnogi drugi istaknuli su da Bidenovi pokušaji pokretanja još jedne plandemije možda neće proći tako dobro jer je većina Amerikanaca odavno završila sa svim tim glupostima.

“Bill Gates cijeli dan svaki dan iznova telegramira novi virus”, upozorio je drugi komentator o tome kako je sve planirano da se dogodi i po drugi put, te da je prva prevara bila samo probna.

Hoće li svijet vidjeti još jednu covid prevaru 2.0?

Provjeri/naturalnews.com

Foto naslovnice: screenshot naturalnews.com

P O D I J E L I !

1 KOMENTAR

VEZANO

najnovije