Četvrtak, 30 studenoga, 2023
NaslovnicaNajnovijeSamo 59 od 154 biciklista na kultnoj utrci Pariz-Nica završilo utrku

Samo 59 od 154 biciklista na kultnoj utrci Pariz-Nica završilo utrku

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Posljedice cijepljenja?

Kultna proljetna biciklistička utrka Pariz-Nica obilježava otvaranje nove biciklističke sezone u Francuskoj, a ove godine, nakon masovnih cijepljenja, došlo je i do masovnog odustajanja.

Kako izvještava RMC Sport, samo 59 od 154 sudionika stiglo je do cilja, a ovaj negativni rekord pokušava se opravdati prezahtjevnim postavljanjem staze i nepovoljnim vremenskim uvjetima.

Da stvar bude još smješnija, velik dio profesionalnih biciklista moralo je odustati od trke zbog simptoma gripe, pri čemu se svojski napominje da se ne radi o covidu.

Još u studenom 2021.godine prestižni kardiološki časopis, Journal of the American Heart Association, izdao je oštro upozorenje o eksperimentalnim mRNA cjepivima koja dramatično povećavaju upalu endotela i infiltraciju T-stanica miokarda te mogu biti uzrok povećane tromboze, kardiomiopatije i drugih vaskularnih događaja.

Postavlja se pitanje što rade nadležne službe i institucije, čiji je posao zaštita sportaša, jer je porast sportaša koji kalibriraju, pa čak i IZNENADA umiru na sportskim terenima zastrašujući?

Uvođenje mRNA „cjepiva“ zasigurno je jedan od najgorih zločina protiv čovječnosti. Srećom, prema sadašnjim podacima, spremnost na cijepljenje značajno je smanjena i ostaje samo nadati se da će glavni umovi uskoro biti pozvani na odgovornost.

VEZANO

najnovije